Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Saša. Neka si mu rekao mada sumnjam da moze nazad. Čim je on sa Dodickom na ti, uključivo Čović, odmah miriše na mito i korupciju. Tu povratka više nema.
Pišeš poštovani Milanoviću, A on tebi govori PRVO SAPUN, PA ONDA PARFEM. Sam sebe ne poštuješ.
Saša, ne budi ničiji uvlakač. Davno nekad Tito je rekao NE i zapadu i istoku
Bošnjaci su evropski narod koji je mnogo više nego druga dva konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini otvoren za kompromis. Dogovor sa Bošnjacima je moguć na svaku temu kada se pristupa ljudski, otvoreno, bez prijetnji i ucjena, ali prije svega dobronamjerno prema Bosni i Hercegovini. Ponosni su to i dobri ljudi koji mogu mnogo da trpe, ali veoma nezgodni kada pređete sve crvene linije. Potpisujem!!
otannati..zar Hrvati nisu perzijskog porijekla?Bošnjaci su Iliri a sHhrvati nazor Slaveni ili Iranci ili ...šta god vam volja 😜
Greska. Sve sto trenutno gledamo na nasoj politickoj sceni je produkt jedne podmukle rezije. Ovi kao brane interese BiH, a ovi bi kao da je cijepaju. Narod pusi te price i stvara sebi neprijatelje na taj nacin, a i jedni i drugi i treci samo zele normalno zivjeti.
Magaza prava, mogao se prezivati i Kenjalo, komotno!
A lijepog teksta. Bravo
Ovaj narkoman neće niti može biti ništa drugo nego nacionalistička bitanga. Pismo je i previše ljudsko, kulturno i pametno, da ovaj ruski podrepaš to ne može ni shvatiti. Neko ko je od socijaldemokrate postao najžešći nacifašista ne zaslužuje ništa drugo nego najveći PREZIR. I ubuduće kada bude pominjao BiH, neka se okupa solnom kiselinom jer drugo nije zaslužio. Sapun i parfem, za njega su mislena imenica.
Magazinovicu nije to spasavanje HDZa BiH nego, nego Hrvata u BiH, Zoran Milanovic je prije svega Hrvat i kao predjednik nema pravo obnasat neku drugu javnu funkciju odnosno ne smije bit clan niti jedne stranke
O čemu tupite u tim otvorenim SDP- kenjažama, sve je manje jasno! Willy Brandt je nastupio kao prvi njemački post- ratni kancelar, koji je obnovio mostove sa svijetom, pomirio Njemačku sa ostalim svijetom nakon nacističkog divljanja. Hrvatska je već imala jednog Stipu Mesića, koji je odigrao tu "Brandt-ovsku" ulogu u odnosima Hrvatske i BiH. Pa onda Ivo Josipović....Zašto bi Milanović bio ispred njih, pogotovu ispred Mesića, po kojem "istorijskom poslanju"?
Lijepo receno, kulturno.
Pa on i jeste Willy Brandt... ruski agent.
Kakve veze ima jedan Magazinovic sa premijerom države koja je u EU, NATOu, uskoro i Šengenu i Eurozoni. Države u kojoj hiljade Bosanaca zarađuju svoj hljeb
Pa vjerovatno da baca koske iz mjeseca u mjesec a mi da lajemo
Dobar.
Šta mu pišete on je govedo ne razumije znači nema komunikacije
Aferim Sale! Velika šteta je što nas ne vodi ovakav čovjek i ovi slični njemu jer ih ima dovoljno, ali ne mogu da se izbore protiv troglave aždahe.
Bravo! Causeskom su zbog zenine fake zagrebacke magistarske diplome zatvorena usta. A u Domu naroda je predao kontrolu snsd-u i hdz-u pa mu ostaje samo bojkot. Sramota, dokle nas je samozvani lider u Bosnjaka doveo🤮
Sasu za predsjednika BiH!
Gdje ćeš ti Milanoviću davati savjete,budalu niti jebi niti kući vodi !
Saša Magazinović, Vojin Mijatović, Čedo Jovanović... Malo vas je al vas ima