Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba , dvije bratske zemlje da se uvažavaju i pomažu još i više .
Eee moj Saša
Pronadjite na netu Otac Kurtija i Otac Dacica zajedno sa Titom u sluzbi SDB
Zato Kurti dobro zna kako sa Srbijom kojom ne vlada vučić već BIA! Nažalost mi u vlasti imamo samo one priučene hodže koje pojma nemaju kako funkcioniše DB i isto tako nemaju pojma da su oni u službi DB-a a da i tome pojma nemaju! To im alija nije rekao a da je rekao ne bi mogao ovako manipulisati sa Narodom koji samo nešto gleda i čudi se!
Magazinovic je period agresije proveo u Beogradu, jedan je od 3M
Alija je agresiju proveo u Sarajevu a instrukcije dobijao iz Beograda dok se Saša samo izmjesto od granata jer je očigledno znao za koga radi alija i da smo mi u Sarajevu samo bili založeni a rješenje rata je vidljivo bilo baš onako kako je dogovoreno 1992.! Svi poginuli i rastjerani su davali aliji političku i finansijsku korist! Političku da ostane u vlasti a finansijsku uzimajući donacije u ime stradalih
Kakva je to agresija kad je sve dogovoreno..