Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti ćeš Saša to rješiti, nismo vas prepoznali poštenjačine iz SDP.
Jsetamo18@... 1.001% je 1001% , hiljaduijedan posto. Jel tako? A 266,67% je dvijestotinešeždestšest, zarez-zapeta odvaja decimalu u matematici. Ništa te ne kapuram.
Kako mislite regulisati spuštanje cijena do apsurda na e aukcijama i to za intelektualne usluge a za koje se sigurno neće uraditi posao?Da li Agencija kontroliše takve nabavke?
Javne nabavke su El Dorado domacih politicara .U pljacki naroda su udruzeni sa izvodzacima radova i pravosudnim organima, i taj trijumvirat djeluje decenijama u BiH.
Ovdje nikako ljudi da skontaju procentni racun. Naknada su ca. 1%, ne kako ovdje neki racunaju 1.001 %, sto opet nije tacno, nego u njegovom primjeru nebuloze je to 266,67%
Ovo što ste napisali nije po novom Zakonu. Naknade za žalbe su povećane.
Možel se jedan tender dva puta platiti sa budžeta ako može dajte ADZovcima jer su ugroženi a dobijaju vidimo sve tendere za nabavku auta, dajte onda da im se dva puta plati jedan tender da nam ne budu ugroženi
cokoloko Ma džaba mi i pet firmi ako nisam ADZ
Naknada su smjesno male. Za posao od 9 miliona KM je 10.000 KM. Taj koji ucestvuje na tenderu za ovako veliki iznos, garant ima u lijevom dzepu te pare. Znaci vi zalite tenderase? Pa to je sve ista sorta i oni sto du dobili tender ili oni sto nisu dobili tender. Ali neka ih botovi zale:-(
Ne kontam. Smatraš da si oštecen na tenderu i moraš platiti 10k za žalbu. A šta ako jesi oštecen na tenderu? Hoceš li dobiti posao i oštetu od 20k od strane ponuđaca?
Lahko je opaliti minus. Pa objasni mi kako ce to uticati na pošteniji izbor ponuđaca. Ispade ako se opravdano žališ još cemo te i novcano uzeti.
oni ovim izmjenama i velikim naknadama na zalbu hoce da sprijece ponuđače da se zale
Znači, modifikovali ste krađu !!
https://istraga.ba/konkursi-za-kadrove-vojina-mijatovica-i-sase-grbica-clanica-banjaluckog-sdp-a-koju-je-bh-telecom-tuzio-zbog-neplacenih-racuna-bit-ce-primljena-u-bh-telecom/
Ovog će jedino smrt odvojiti od državnih jasala
Ko o cemu k o postenju
Znaci zato ste vi u KS zeljeli poseban zakon o javnim nabavkama dok je SDA bila na vlasti u FBiH.
Ovo bukvalno neće riješiti problem žalitelja dragi Saša. Čuj max 10000