Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspad SDP-a u Ze-Do kantonu.
Trojka naredne izbore sudbinu fahre i sbb-a čeka
I jesu ovi komunisti doveli Maglaj do dna grad je fakat umro
Cccc, kakav placeni clanak. Nit nacelnik ima vilu, nit je Jasmin begic neko koga treba uzimati za ozbiljno
Koga briga. Uzeli su keš sad mogu dizat sidro.
Raspaju se crveni Kmeri
Što se tiče općinskog vijeća, kako god hoćete, ali ne obarajte načelnika godinu dana pred izbore, bolje da finansirate neki projekat od opće koristi nego prije vremene izbore...
Stid je ono što stiže glasače, članove , vijećnike i parlamentarce trojke. Neki imaju obraza pa bježe, a neki po cijenu države pune svoje budžete.
Počeli smo šutati Trojkaše, izdajnici
Rsapd sistema
Vako čeka trojku aBd a onda ćemo da punimo prdekane sa njima po 8 u jednu ćeliju.
Kazu da je najveca investicija velelepna vila koju je sebi Nacenik Mahmutagic napravio u centru grada,a izgrađena od talova i ustupaka građeninskog mafiji.