Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo onaj nasilnik Magoda?
nemoj tako, možda zaista nije kriv, ako sud kaže da nema dokaza, onda možda stvarno nema dokaza...kao i za muriza memića...u oba slučaja nije bilo dovoljno dokaza, ili ih je neko uklonio...a pored toga ovaj kaže da mu je bivša luda, htjela si oduzeti život
Je li ovo onaj sto udara pesnicama suprugu i pravi se nemust
Ne puši, ne pije, jest da nekad malo premlati ženu ali jbg... to je taj balkanski mačo pravi sportski tip... ODRON
Hahha,uhvatili ga pa ko fol dao ostavku
Lako je utvrditi kršenje zakona, ko je primao plate na dva radna mjesta odmah Tužilaštvo kantona Sarajevo treba da hapsi. Napuniti u grupi policijsku maricu lopovima da se ne troši gorivo.
To onaj što ga je optužila bivša i razbija mu auto i tuku se, i sud kaže nema dokaza za njeg, a za nju on kaže da je luda, htjela se ubiti. Pa šta je sad istina? Ko je koga htio ubiti? Ima li dokaza? Ko je kriv? Ko je tu dobri a ko loši?
Čovjek koji je NAJVIŠE do sada uradio od svih sto se tiče Promocije i turističke zajednice. Ni Dzeko ni Muzur, ništa nisu radili, a krali pare. Ko ne prati rad turizma u Sarajevu, LOGIČNO da ne zna Ko je ovaj lik i koliko projekata je do sada izveo. Svaka čast Magoda, i žao nam je što odlaziš iz TZ.
Plaćeni komentar !!!! Il ga je lik sam pisao :)
Nooo noooo nooooo
Kreten koji bije ženu. Na sta onaj SDP spade. Jos nesmiju da se oglase. Znaci li to da podrzavaju svoje clanove koji vrse nasilje u porodici.
Ovaj covjek je sumnjiv totalno...on je sdp, koliko i Ivica Saric sda. Kad krene prljav ves, bice zastitno lice portala
FUJ sve i jedan i SDA i ostalih I jarcova
pezi oblik skrivenog prevaranta staces sa panoima po gradu sad ih uduplati
Najveci supljator i maneken u KS.
Ukidanjem Kantona stedimo sest miljardi maraka
Perspektiva SDP-a su oni koji svoju snagu demonstriraju na suprugama jer ne mogu da ih kontrolisu.