Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ONI SU POGAZILI SVE STO SU PRICALI I SVE ONO ZBOG CEGA SMO I GLASALI ZA NJIH ALI ZATO IMAJU VREMENA JOS TRI GODINE, NADAM SE SAMO DA NAM NECE RAZJHEBAIT DRZAVU DO TADA IZDAJNICI JEDNI, GODINU DANA NE RADI PARLAMENT DA BI VI USTOLICILI marina vukoju, imate li imalo stida? nikad moj glas vise ni u snu!
Nisi ni do sada glas'o za njih, ne lazi.
Znači prodadoše i Izborni zakon. Konaković, Nikšić i Forto sve su dali protivnicima BiH kako bi ih uzeli u koaliciju. Ništa nisu žalili, pa ni BiH samo da se dokopaju vlasti i budžetskih sredstava za sebe i svoje stranačke kolege. Bolesni likovi za vlast, spremni su isporučiti i državni suverenitet samo da ostanu u vlasti i pozicijama moći, iako realno nemaju kapacitet da vode manju mjesnu zajednicu. Obit će im se o glavu servilnost, podaništvo i predaje interesa BiH. Izdaja BiH.
Kakva trojka izdajnici!?
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
eto samo je jedan pravnik na Svijetu, pa se ne moze naci vise kandidata. Sramota. Uradite to barem da pristojno izgleda, a ne voako bahato, pravite nas sve budalama
knjizni primjer debila
hahaha SDP reko pa poreko, ionako je to neka tamo njiva ili neka tamo sikara
nebitni ste likovi KME KME
Trojka je pogazila sva obecanja. Sve sto su pricali sad su popljuvali. Kajem se sto sam glasao za njih nikad vise
Jos jednom veliko bravo za Mahira Mesalica! pored takvih kandidata mi smo glasali za ove prevarante iz trojke koje bi sad da ustoliče marina vukoju u ustavni sud na 20 godina!! Bosnjace razmisli malo, trojka zeli da ustolici na 20 godina rusitelje drzave!!
Glavati brizonja, glasa samo za pauzu da može skočit do restorana nešto da baci u kljun. Uhljeb Par excellence
Bošnjace upravo Mahir i treba takve glasace...Sreca pa ste u manjini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glasovima delegata iz političkih stranaka SDS, SDA, DF, HDZ BiH i HSS u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH imenovan je Nikola Poplašen, bivši predsjednik entiteta RS, za jednog od članova Upravnog odbora Agencije za visoko obrazovanje BiH.
A cijim glasovima je izabran Milan Tegeltija za Konzula u Hrvatskoj?
ali izdajnici jedni sta fali da budu dva kandidata!? JE LI KONAKOVICU NIKSICU FORTO? ZASTO NE UPUTITE DVA KANDIDATA NA GLASANJE!? ZASTO SAM VAM DAO GLAS!? djubrad jedna upetljali ste se u izrucivanju svega covicu i dodiku za vas je fikret abdic gospodin
Opet lažeš..... Ti si glaso za zeleno-narandzaste gubitnike.
Po Ustavu sudiju bira Predstavnicki Dom Parlamenta. A trojka i HDZ šalju listu sa samo jednim imenom. Da bi se nešto biralo mora postojati više opcija. Bitno je samo šta šef Čović naredi. Za Vukoju spremni(trojka)
Oni su bagra izdajnicka koja sa slizala sa Dodikom i UZP-ovcima