Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni u crtanim filmovima nema ono šta mi gledamo uživo 30 godina
Jedan sudija je partner sda kadra. Caooo
To je posljedica vladanja Osmanlija, Austrougara, Kraljevine SHS, ustaaša i komunista. Domaći čovjek u BiH se ne snalazi u vođenju države jer je uvijek bio pod čizmom ludih okupatora, ideologija i stranih tutora do dana današnjeg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve ba konsultacije vi hočet jedne, on druge i niste u stanju da se dogovorite. Nije saglasan sa vašim prijedlozima i predložio svoje, koliko znam on imenuje a ne vi. Vi ga dođete ko džafko u ovom slučaju odnosno fikus.
U sredini je bilo dok se nisu počeli preglasavati i tada su se dogovarali i nisu se mješali jedni drugima u izbor. koliko ja znam ne piše da jedan bira hrvate, drugi srbe, treći bošnjake, već samo da predsjednik imenuje uz saglasnost. Ovi nedaju saglasnost, sad ovi blokiraju. To ti je isto kao danas na vladi imenovanje direktora fup-a, 4 godine ne imenuju hrvata jer je ministar bošnjak.
Dvoje ubjedljivo najdosadnijih likova koji samo ko djeca tuzakaju, nista nisu uradili 8 godina.
Krivicnu prijavu mu slozite i ne pametujte.
To opet zakuhavanje i zbijanje redova pred izbore???jest nas neko ukleo s ovom politicarskom stokom u pm.
Zašto visokom predstavniku? Taj lik ima ogroman ego i ne može se nositi sa pozicijom. Tužba treba ići na sud BiH.
tuzibabe ovi iz df a sve bude ko peljeski most
Jadni smit poslali mu do sada 10 k pisama hhahahs
nista cavara ni hdz ne bi mogli uraditi sami da nemaju podrsku ohr i citave eu jer culi ste otvorenu prijetnju ratom direktno iz sjedista eu koju je izrekla ona spodoba zovko i niko je nije demantovao,genocid i uzp po nalogu eu se nastavlja
Jel ona prima platu kao doktor i kao podpresednik
Jel to jopet nešto ne valja? Eh majka mu stara. Đasmine dira me Hakala!
Ma marš više i vi i vaša prepucavanja...vi se dopisujte,omladina po Frankfurtu.
Sad svi trebaju sankcije uvest Legitimnom. Zna se ko sve konce vuce!!!
Melika i Dunovic sda aCavara partner Sda a sudija jedan iz sda...
Jedan od ciljanih i svjesnih ali zamaskiranih i perfidnih nacina urusavanja poretka i vjere u pravdu jeste imenovanje rodbine i supruznika (od onih koji imaju politicku moc) u pravosudje. Drugim rijecima, pravosudje postaje rak rana i aparatura politike. Time se rusi drustvebi ugovor i demokratija. To u ovom slucaju imamo. Puka to ne zanima, bitno je da je sda.
ŠMIT BIG BROTHER