Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta znaci zakon ako ga krsi kako ko hoce, negira se genocid vise sad nego prije zakona, i time nesici, dodici, draske i ostali kupe poene kod svog "naroda"
K U R T O N
"Mene nikad nece kontrolisat" Draško početnik Stanivukovic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepi nas drasko, grlile ga zene kad je dolazio u tuzlu
U Tuzlu je dobrodošao svako ko je pokazao dobru namjeru. Prevariti možeš jednom, a ko je na Tuzlu digao ruku, zapamtio je taj dan dobro.
Prevario je i nas i vas, mislili smo da ima iskrene namjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volim sto sam provalio ovog neo - pa dodajte sve a znate koje pojmove sto glupi ej aj tretira govorom mrznje - jos onda kad je lomio asfalt i bio omiljen u nekim krugovima i docekivan po carsiji ko ne znam ko
Baš šteta da nema empatije toliki svijet i svijet koji je završio kao u šahtu, i šaht je vrlina a ne mana
s e lj a c i c c e t n i k
Mali che to balj
Početnik
Mali samo ne cita dovoljno i zato je tesko da prizna sebi neke stvari
One treba da se bave iskljucivo onim sto se njih tice ime samo kaze "Majke Srebrenice". Podrzale su Bosnjacku stranku koja je sa negatorima g. Niti njima ni vjerskim predstavnicima nije mjesto u politici. Hoce li konacno neko zavesti red?
Neobrazovane i ocigledno da ih se koristi za neke ciljeve. :)
Ko god ti je pročitao komentar, opsovao ti je m r t v e
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nama je glavni Tužilac pripadnik radovanove milicije koja je presudjena za genocid i vi mislite da ce takvi podizati optuznice protiv pravoslavaca koji negiraju genocid ??? Onda ste debelo naivni!!!!
genocid u srebrenici je bio. ali i tito se nije smio psovati, a moj ga babo redovno kalemio! gori smo mi što ih pitamo za njihovo nemišljenje.
Dižu mu rejting pred izbore.
pakšu meraklija
Mehmedalija Mak Dizdar - ZAPIS O ZEMLJI - Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki: - A tko je ta šta je ta da prostiš - Gdje li je ta - Odakle je - Kuda je - Ta - Bosna - Rekti. - A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: - Bosna da prostiš jedna zemlja imade - I posna - I bosa da prostiš - I hladna i gladna - I k tomu još - Da prostiš - Prkosna - Od - Sna.
Nece se pokrenuti nista...Drasko je junak i veliki Srbin
A ti si sigurno Dodikovac čim ga braniš. Jedino ga Dodik može sačuvati da opet pokrade izbore.
Eeeee kad se sjetim one žene što ga je grlila, ili Satlerovog ili čijeg već okupljanja Benjamine, njega i gradonačelnika MOstara kao vjetra promjena...... Vjetar je izgleda samo u glavama Bošnjaka koji na silu žele povratak bracva i jedincva dok ovi ostali ne priznaju nešto presuđenod od najviše pravne instance u svijetu.
Ovde se osudi tek kad siđe sa vlasti a ovaj što igra dupljaka uvjek takvi budu izigrani