Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Munira zlatnom polugom ih..
Munira đipom hina gazi
Svaki put kad se pojavi Munira Subašić isti likovi instruirani od BIA-e u prvi plan izbacuju Munirinu platu i Munirin džip - to kod nekih naših, od strane Šćepe i Hadžifejka izapranih mozgova, nailazi na dobar prijem. Zamislite da li je moguće da Jevreji ismijavaju nekog svog lovca na naciste samo zato što ima finu plaću i dobro auto. Ovi što ismijavaju Muniru, ustvari ne ismijavaju nju nego upravo Srebrenicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije Ursule i OHR, vidite neke stvari sa Trojkom koja je sve znala i izdala
Nije to bitno, hajmo mi ko uvjek kao narod o Palestini, Iran i Saudi Arabija. Nama su bitnije druge drzave nego svoja drzava. Ovo je sve zasluzeno sto se desava, kad narod sebe ne cijeni. Sve je to normalno za vas, pa eto onda je i normalno da vas svako pravi budalama. Nula BiH, velika nula kao ljudsko bice. Kakav narod takva i drzava.
I ja trazim reakciju Rame Isaka i sinova, ali eto jedno su zelje a drugo je realnosti. Sta kaze Helez skolarci su to bili hahahah, ma mene BiH vise nece vidit. Budala sam sto trosim vrijeme uopste za zemlju koja tako lako dozvoli da druga armija ulazi u drzavu. Pa nigerija nebi tako se ponasala. Sramota zvani BiH.
Puna podrška Majkama!!!
Majke NE BRINITE uz vas je Trojka iz Konjica i Bakinica!!
Ko si ti ba šta hoces ti vise ba
Ovo je odgovor na Rezoluciju! Očigledno da se testiraju granice provokacije!!! Samo međunarodna zajednica !!! Bravo Munira!!!
Majke ,bože ,a mešaju se u politiku.Umesto da promovišu mir,one ovako samo razbuktavaju mržnju.To su kadeti vojske Srbije i nikome nisu nista loše uradili,a vojska Srbije nije ni učestvovala u ratu u BiH.
Sredice to Nermin Niksic on ce se ispovijediti u crkvi zbog ovoga
izgubila kompas, pare napravila na tragediji. grozno
Zar ova ima obraza pojavit se u javnosti i izjavit sta sta bilo.Ofajla
Koliko je ova hajrovala na svojoj muci
Eto i ti aBd da hajrujes
Majke Srebrenice, uz duzno postovanje, ali Vi se nebi trebale baviti politikom ili da prihvatate da Vas drugiguraju u politiku. Ni meni nije bilo pravo vidjeti sliku iz Prijedora, ali imaju organi vlasti koji treba da obavjeste javnost da li su ispostovane sve procedure itd.
Kome da se obratiš Orbanovom mađarskom generalu na ćelu EUFOR a!?
Kakva crna međ. zajednica pa bili su duzni branit enklave pa šta bi!