Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil Respirator Novalić vidi ga lutka moja, poštenjačina najveća u BiH i šire.
Nismo mi skontali. Korona zakoni nisu doneseni da zastite stanovnistvo. Oni stite Sebiju, Fadila, Fikreta i slicne. Naravno sluze samo da se obogate vladajuce 3 stranke i Zeljko uhljeb u samoizolaciji. Veselite se narode, oni su jos bogatiji!
Dati onome koji je punio budjet, znaci imati manje za ove na vlastima.Tko je vidio da se oni trude da vecini bude bolje?Uvijek ce naci razlog, odnosno donijeti zakljucke i sebe licno osigurati.Prvi su na mjestu kad se treba pausali, isplate, razna povlastite isplacivati.Mogu sve dotle, dok im mi dajemo za pravo.
Za njih vazi od kako su na vlasti😂😂😂
I ovog Fadila kad vidim pokvari mi i dan i vece i sve🤧🤧🤧profi lopov
mjere ce vaziti do opstih izbora ako ne i duze to je namjerno smisljen cin da bi narod obmanuli a oni pokrali jos koji milion govna jedna u vladi
Fadil sjedi, kao da respiratora nije ni bilo... I postuj drzavu! Svako imalo normalan bi ostavku
Oj Fadile čudna spravo,metnuo ti Bake pravo,pa mu kaži bravo,bravo...!
Kakve budele su zaposlene u FMF narod nije ni svjestan. Inače prepisuje od Hrvatske i Srbije zakone i još ni to ne znaju kako treba. Fuj
Dok je SDA biće i Bosne,⚜⚜⚜ ! Umrite dušmani 😭
Otvoriteee granicee
Fadile, kakav je to osjećaj, svaki dan sam sebe ubvjeđivati u laž ?
Fadila , de mi reci, znaš li jednoh Fikreta, extra lik ?
🤗🖕 Evo ti novaliću zavuci ga sebi u guzicu.
gdjesi novalicu lazove lopove GDJESU MILIONI OD RESPIRATORA
Šta očekivati od prevrtanera
Prevareni po ko zna koji put!!!