Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ministar je za ovog sujetnog, nedozrelog gradonacelnika iz antifasisticke familije izmislio svijet i postenje. A SDA botovi kao ova Ajnadziceva belmaaa neka mi ga lagano poglabaju.
Pustite se vise supljih prozivanja po medijima, ako je neko nesto ukrao podnese se krivicna prijava. Eto sad ste u vlasti, ne morate samo lajati, mozete i nesto konkretno napraviti po pitanju pljacki prethodnika.
Kako simpatican pokusaj zamjene teza. Naravno da Gradska uprava mora dostaviti izvjestaj o 900.000KM, ali to stavljati u kontekst nesposobnosti Mandica i cijele Nase stranke je smijesno. Pa covjek odleti na Vraca da cisti nepostojece grafite, zacepljava rupe koje sluze za odvod, glasa za dodjelu 250.000KM jednoj sumnjivoj NVO, podrzava kada Forto dodjeljuje poslove svojoj firmi i tako redom. Shvatite da Nasa stranka radi nesposobnosti predstavlja problem i da nije rjesenje niti napredak.
Kroz nečiju rektalnu rupu!!!
Njihove rupe kroz koje je procurilo milijarde maraka teško da može bilo ko začepiti.
Jel ovo onaj sto je zabetonirao odvod vide iz austrougarskog vakte?
SDA ko svekrva kad mjerka mladu snahu...
ma vi obojica imate rupe u glavi
Mandić isti Popaj, samo mu lulica fali!
Allahami su prevazisli nadrealiste
Kako sebe oprati lažima, e pa ovo je lekcija tome. Gradonačelnik i G.U zasigurno rade svoj posao profesionalno i korektno a to govore rezultati ostvareni na čelu aktualnog lidera glavnoga Grada. Svoje sramote i laži drži za sebe zajedno s Konaković-barabom.
Mandić zvani rupa
Skaka je jedan veliki gospodin,puno velikih stavri je uradio za grad Sarajevo.
@gooUser1562757226 veliki jeste, ali ne gospodin..
Pogresna adresa, ministre. Toliko treba da znas . A da trknes malo do Lukavice pa da priupitas gdje je to milionce. Mozda tebi plate, pa se izvadis za ovaj necuveni skandal, koji si napravio.
Skaka nasa legendaaaaaaaa