Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte rođaci, malo nam naših problema...
Iran je pomagao odbranu BiH, dok je Amerika pomagala podjelu BiH. Zbog svoje pomoći tokom rata u BiH, Iran je omražen kod onih 5% koji žive ovdje i rade protiv ove države
Tko ti je rodjak,palestinac i turcin? S kim ja zivim?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lako je slavit tuđe ratove u tuđoj državi sinovi.
yao byednika što nam ovo treba, ovo je najpametnije šutit na ove eskalacije.
Nama je u ratu najvise pomogao Iran. Poslije rata jedna od najzasluznijih zemalja za opstanak ove drzave je Izrael. To ovi kratkopantolonasi ne zele da priznaju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeste tacno da nam je Iran pomogao, ali ovo nicemu ne vodi, ovi tipovi su gosti u Bosni, trebali bi to imati na umu kad se politicki angazuju, a ne da njih par javno obmanjuje svjetsku javnost gdje zaparavo Bosna stpji. Bosna stoji na putu mira na Bliskom istoku!
Ovo je baš od pomoći za ovu ispaćenu državu, jeć će na zapadu javiti fa Sarajevo podržava napad.
Boga mi naljutit će se i sdp i gradonačelnica Benjamina.......pokarat će vas.......
Naprijed Iran.
Hvala Iranu sto nam je jedini istinski pomogao u ratu, necemo to zaboraviti ni mi normalni gradjani.
Što tako niste aktivni u našoj državi da otjeramo lopove??? Više ste aktivni za ostale, nego za svoje. Nije ni čudo da nam vladaju Ramo, Forto, Dodik, Bakir i ostala banda. *** najveće, digao im se *** za ostale, a za našu domovinu boli ih ***. Naše patriote :D čekaju da schmidt svabo sve riješava. Nesposobno stvorenje.
E ovo je direktan autogol interesima Bosne i Hercegovine! Pustinjski stakori kao sto su ovi na slici ce na kraju uciniti da BIH izgubi zastitu i podrsku Drzave Izrael i SAD. Ovo ce komsije na istoku sigurno poslati gdje treba. Pa, vidjecete onda sta ce Rusija i Srbija ovde uraditi. Nije mi ni zao kad skontam. Sto ovi stakori na ulici uzvikuju, vas masa na klixu misli i pise sakriveni iza ekrana.
Ebo vas bliski istok, shit hole
Otjerat Ali Babe
U Sarraj3333v0000st4anuuuuuuuu stanjeeee redovno!!!! Građanska odiše svakom ulicom!
Dosta nam maših problema, treba još Iranom da se bavim
Teroristi
Jedini terorist su HVO i HV
Iran je previse pomogao Bosnjacima kada drugi nisu!
To necu zaboraviti!
isti nosili zastave USA kad je Biden pobjedio na pokradenim izborima
KRIJETE VIJESTI NIJE MANJA 100 AUTA
sto vise to bolje, vrijeme je da vas zapad pusti niz vodu. 23% super za vas.