Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, bravo za gruđane
Gore od svega je cinjenica da niko nista ne preduzima i posle 15 dana. Narod se ne buni, ne pravi proteste blokade, niko nije uhapsen, mediji sve manje o tome pisu, istraga je forme radi. Svi smo se predali. Mi smo svi bolesni u glavi i nezainteresovani da nam bude bolje u zivotu. Nisu nama politicari krivi. Mi smo sebe unistili.
Tako treba
Positive
Kome li je dala svoju pilu ?
Ponekad i ja izgubim auto al na vecem parkingu...nikad drugacije.
Ovo je stari golf 7, da je auto novo bio bi golf 8
Opet je automobil od minimalno 20,000KM.
Na kamionu piše Bili Brig Grude, vjerovatno firma donator. Nikad čuo za firmu, pa malo guglao i vidio da imaju 83 miliona KM prihoda. Zapadna Hercegovina je puna para.
Tako to rade rvati.
Svaka čast, bravo za ovu firmu/
Svaka čast Marijani i kolegama. Zašto se ne traži pravda za ljude koje je kamenolom zatrpao??? Svi se ušutili jer se zna da su dobri sa njivom. Haram vam bilo
Bolesni b o t
Lijepa gesta, dobro se dobrim vraća, ali šta ćeš ti kada je u nama ubijena i zadnja trunka empatije pa na ovakve vijesti reagujemo sarkastičnim i uvredljivim komentarima, zar je bitno kakvi je auto, bitna je gesta.
Gore od svega je cinjenica da niko nista ne preduzima i posle 15 dana. Narod se ne buni, ne pravi proteste blokade, niko nije uhapsen, mediji sve manje o tome pisu, istraga je forme radi. Svi smo se predali. Mi smo svi bolesni u glavi i nezainteresovani da nam bude bolje u zivotu. Nisu nama politicari krivi. Mi smo sebe unistili.
al ga ti spamas jarane s tim komentarom ili to nesto ima u pozadini?
Koji novinar je se sjetio da uradi Hanibalski intervju o detaljima smrti stradalih u poplavama. Ima li u ovoj drzavi bilo tko normalan i ovaj doktor da mu se licenca oduzme kakav je ovo nacin
U Portal
Uvalili joj neku krntiju koja ce trajat koji mjesec dok mediji budu pisali o svemu ovome sto se desilo.
Jako ružno od klixa da se iznose detalji o uzroku smrti stradalih u Donjoj Jablanici, pa zar porodicama nije dosta muke sto su izgubili najmilije, sad treba da čitaju kako su ti isti u velikoj muci umrli, udišući mulj i blato, zaista dno dna od novinarstva, jel nemate šta pametnije da pišete. Da ste u uređenijoj državi, sigurno bi bili na sudu zbog tog teksta
Po meni porodice su svjesne toga da je tako bilo mislim da je i gore od toga sto su to objavili nesto drugo. To drugo je saznanje da niko nista ne preduzima i posle 15 dana. Narod se ne buni, ne pravi proteste blokade, niko nije uhapsen, mediji sve manje o tome pisu, istraga je forme radi. Svi smo se predali. Mi smo svi bolesni u glavi i nezainteresovani da nam bude bolje u zivotu. Nisu nama politicari krivi. Mi smo sebe unistili.
Gledaj pozera što su se posafali, red se oteg'o, ni dronom ih ne možeš sve obuhvatiti. Vele, nek' se vidi ko je učestvovao i ko je "dobrica". Jeftini poeni za jeftine ljude. Tebi, ženo, šaljem zagrljaj i poljubac poštovanja.
je l bas MORAO golf?
Da, jeste. Jer Volkswagen Grupacija se najviše vozi u BiH i Balkanu. Ne može joj dati Lexus jer nema dijelova kod nas a i skupi su i rijetki. Kontaš?
Ne traze se dijelovi vise kao nekad za golf 2 na autootpadu, pa da gledas sta se najvise vozi! Dijelove sad narucis nove i jednako ces dobit i za golfa i za lexus