Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo Covic takodjer. Cavara je samo podguzna muha
Ne razumijem cemu sankcije. Zasto ove ljude odmah ne zbrisu sa funkcija i potjeraju na dugogodisnju robiju?!!!
Ovaj nije zaslužio ni ovce da čuva po Kupresu a kamoli da bude predsjednik federacije.
Ovo je ovom jadnicku najveca satisfakcija, zamisli Amerika mu dala sankcije. Ne zna jado da je ovo poruka Covicu da se smiri, misli da je on licno bitan. a nije tuzno, bilo bi komicno.
Bravo!!!
SDA mu namjestila poziciju predsjednika entiteta. Nikako, ni po kojem drugom osnovu, kalkulaciji, klincu palcu, osim po medjustranackom talu nije mogao biti to sto jeste.
Od 2019te covjek blokira drzavu, tri godine znaci jase po zivotima 3 miliona ljudi. U drzavi kojoj ste vi skrojili ludjacku kosulju zvanu Dejton. Sad ne moze putovati u Ameriku. Auuu jeste ga zabrinuli. Covjek spavati ne moze.
Sanckije su pocetak,ako se nastavi ovako svi sa lista sankcija ce ici u zatvor i skinut ce sa funkcija i sve ce im biti oduzeto papa pa mami se glupirajte
Nek materi sad blokira🤣🤣
Treba ga sankcionisati samo sto je ovako ružan, sav je nekakav kvrgav, za strašila može a za političara on je poniženje za hrvate
Svi smo mi Marinko!
a kakav si sve ti ...
Likom i djelom vec godinama sije mrznju sovinistickim stavovima. Doveo casne i postene hrvate u nezavidnu situaciju radi osobnih i stranackih interesa. Prstom, na bljutavi verbalni nacin se naravno upire u anam one... bosnjake ili koga vec.
Šsmar je ovo dobar.
Bakir i Novalic sljedeci.
Novalića i Bakira iduće!