Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novac iz dijaspore čini 11%posto BDP Bosne i Hercegovine, sa ovakvim ponašanjem po preporukama Kriznog štaba ste se zgadili svima i u BiH i pogotovo odnosu prema ljudima iz inostranstva, dosta prijatelja iz inostranstva kaže da su izrevoltirani, samo treba na kraju godine pogledati i usporediti novčane doznake iz inostranstva ove i prethodne godine
@Robot1 i treba da šalju roditeljima,to su u najvećem broju roditelji penzioneri kojima država je omogućila pristojan život penzionera sa 320KM penzije, šta je onih koji grade kuće po Bosni a žive vani, pa šta misliš gdje su materijal kupovali na Marsu, šta ih je pravilo gužve na parkinzima marketa kad su urlaubi
HDZ je kriminalna organizacjia koju treba sam hrvatski narod srusit i u zatvor odvesti
Kako ce mocnci uzet pare njihovi jarani sa tim izolacijskim kucama.. Ovaj virus nam je pokazao da ima i vece mafije od politicara a to je ova CZ ..
vodi ih u covicevu haciendu ionako to su njihove pare od kojih je izgradio tu vilu
Karantin za ljude koje dolaze iz dijaspore jedino pravilan nacin i to ne kod kuce. Prvo ljudi se ne drze samoizolacije, drugo dolazi do zaraze ukucana i trece hoda se po kafama u komsiluku. Onda sve mjere i zabrane ne doprinose zaustavljanju virusa.
To je zlocin prema ljudima.Nije ok.samo reci prestanite prisilno odvoditi ljude u karantin..treba TRAZITI KRIVICNO GONjENjE ;onih koji su dali naredbe.To je isto ja kradem i meni kazu prestani krasti a nikakve odgovornosti.Dakle prema gradjanima je pocinjen ZLOCIN OD STRANE POJEDINIH BANDITA NA VLASTI!
@gooUser1584914566 Oshla je nova tura.ovih 280 000 koji su se vratili vise od 80% su bili 'donosioci svjezeg kapitala' sad nema ni njih.Ove koji su vec gore, niko nece sprijecit da salju roditeljima i ostalim.Ovi koji su mislili ulagati i praviti nesto po BiH, njih ce biti drasticno manje.Uglavnom NE SALJITE PARE OSIM RODITELJIMA I TO NA KASICKICU!!! OSTALI STOP!
@PredsjednikZivkovic Ti misliš da neko ulaže iz ljubavi? Pa sva su ulaganja u cilju zarade, nisu ljidu iz dijaspore davali sadaku, nego su ulagali da zarade. I to je pošteno. To da su se neki uvezivali sa političarima, da bi ostvarili dodatne privilegije i podijelili ekstra profit također nije tajna. Prema tome, komentar ti je u najmanju ruku smiješan. Ko si ti da savjetuješ ko će gdje ulagati?
Bravo
Nismo dugo čekali, politički začin je počeo da se dodaje. Voleji, ziceri, banane, smečevi, nokauti, hettrikovi u režiji gnusnih ideologija. Važno je opstati.
Ovi sto tjeraju HDZ, SDA i SNSD politiku nacionalnog interesa u ovim trenutcima su stoka najveca! Siguran sam da ovakve stvari ne postoje ali se mora krdo drzat vruce ne obrazovano! SJEME VAM SE ZATRLO!
Trebalo bi napraviti karantin za hdz.
Opa bato