Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najiritantniji lik,koji nema ni naknadne niti bilo kakve pameti
Lik koji je bubao mladu od Nekinog sina, znači da je njegov karakter ....
Mašić da nešto pametnije Novaliću, PA NIVALIĆ JE ANŠTAJN ZA TEBE MAŠIĆU IZ ZA TEBE I Naremina!!! Spiskali ste Fadilovih 400 miliona suficida koji vam je ostavio, i dodatno se zadužili milijardu, A Elektroprivredu ste svukli u dubiozu za 140 MILIONA, SVE JE JASNO KUDA VODITE FEDERACIJU!!!
rijetko pokvaren mladi čovjek pa kakva je šteta konakoviću kad ste več uradili čovjeku sve što ste moglo tegoba čuti istinu sa stručnog aspekta ko god je pametan smeta vam licemjeri nezakonito trošite novac iz budžeta Federacije bagro jedna
ne mozete ti Damire i tvoja trojkaska bagra donijet vode Fadilu i kad vas poderemo na izborima Fadil kojem ste montirali optuznicu izlazi a vi bagro idete u Zenicu
Jel' ovaj ublehaš još aktivan? Kako te nije sramota da ti nekome soliš pamet
Ja bih ovim profesionalnim političarima nakon dva mandata obavezno dao pod obavezno da rade u privredi, čitav život nešto palamude a ništa konkretno u životu nisu uradili.
ko ovog parazita budzetskog stalno meČe na klix..iz cega crpi bitnost
dino brani kuma i garantuje za njega, a on debelo zglajzao sa jednim od 10 najjacih iz akrtela
U SDP-u je sranje, demokratija a nisu smjeli održat izborni kongres. A što se tiče tebe Mašiću i Novalića, ti i tvoj Nikšić nas vodite u sve veću dubiozu. Novalic vam je ostavio suficit u iznosu oko 800 miliona KM. Kaže Vucic, ko mene sme da pita kako i gde smo nabavili respiratore, ko je taj heroj bre?! Vi komunisti se radujete uništenju Novalića
Skini se narodu s grbače, parazit.
Kad je god u ćošku njemu Senad i FACE TV daju 2 sata udarnog termina i priliku i platformu da priča i mobilizuje pristalice. Sve zbog gledanosti i novca. Neprijateljima države ne trrba dati platformu za njihovu propagandu.
Ja da sam namjesto SDA ja bi samo plaćao da Mašić izlazi i gostuje po raznim televizijama i medijima!! To bi bila najbolja kampanja !!!
Kad vidim ovog, odem i okupam se. Primjer uhljeba
Hoce nastavice trojka da djeluje ali kao jedina stranka jer ce se kartelski NIP ugasiti kao i SBB i s njim Nasa Stranka a nesto glasova da predje izborni prag ce imati SDP a Novalic u malom prstu ima vise znanja negonispid praga Njiva Niksic u onolikoj praznoj glavi
Priča se več godinama da je dodik stjeran u ćošak, pa to ostaje samo priča. Lik se bukvalno sprda sa svima i piči svoj pos'o. Čekamo da nam taj problem riješi neko drugi čarobnim štapićem ili šta?
Damir poznat po prepredenosti. Na hinjski način se izvukao iz komisije kako ne bi snosio odgovornost za izbor Vukoje. Ee ko te ne zna, stoga pusti sada šuplju i Dodika.
masicu foteljasu ti si toliko ofucan lik da jedva cekmo da te vise ne gledamo u politickom zivotu. nista nikad nisi uradio niti je od tebe kakvo dobro doslo ni gradjanima a ni SDP-u ….
ne mozes ti i tvoja trojkaska bagra donijet vode Fadilu i kad vas poderemo na izborima Fadil kojem ste montirali optuznicu izlazi a vi bagro idete u Zenicu
Mašiću jel ti FAKAT misliš da smo svi MENTALNO SLIJEPI I OGRANIČENI🧐Trojka je demonstrirala POLITIČKO smeće i razočaranje kod građana. Evo poimenično da te podsetimo: Nikšić izjava da su u RS-u Livade, Adbel (SDP) bivši dir. koji je na koruptivnom snimku proglašen većim od Boga, Magoda- rekoše da je bio nasilnik,izdali ste Arijanu Memić u SK u smislu podrške rasvjetljavanja određenih dokaza u radu MuP, Ramo Isak, Čavara, šutnja u Konjicu,
ponižavanje države BiH u Bakincima, sast. na Dodikovom imanju pod zastavom RS..nema sankcija za menadžment u Zavodu Pazarić kad se pojavio drugi snimak nasilja nas ŠTIČENIKOM, pokušaj zaštite pedofila u obrazovnom sistemu O.Š. Grbavica I...jel ti malo...Vjeruj da će mnogi zbog POLITIKE VAS iz trojke iz revolta glasati za SDA,jer ste RAZOČARALI PREVIŠE sve nas koji smo čuli jedno, a na terenu ste postali isti i gori od SDA!
Mufljuz najveći među sdp-OVCAMA