Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neka nije tebi
moze mu se sta
I prije nego je postao visoki predstavnik, oko vrata je nosio orden Ante Starcevica, sta ste očekivali, Smit je Hrvatski visoki predstavnik
Tu moć ste mu vi dali iz Trojke jer ste prihvatili da se poništi volja jednog naroda i to vašeg sopstvenog. Koji čovjek neće osjetiti moć kada vidi na šta ste bili spremni samo da bi sjeli u fotelje?
Bahatosti Schmihdza nema kraja. Samo neke od njegovih bezobra zluka. Srušio je ustav na 24h da bi nametnuo HDZ i poslušalnu trojka i isključivio bošnjački kvorum iz vlasti. Onda je izjavio da "Bošnjaci imaju pravo da zive u BiH" i pokušao dregadirati njihovi državnutvornu ulogu i BiH. Onda svim raspoloživim sredstvima pokušava u koristi HDZ-a srušiti predmet "Kovačević", koji bi svim građanima omogućio jednaka prava u državi.
Pa onda ono deranje na novinarku koja mu je postavila pitanje. I sad ovo izjednačavanje prvog predsjednika RBiH sa ratnim zločincem Ratkom Mladićom.
ovim komunistima je drazi karadzic nego alija
a niste tako pricali kad je promjenio Ustav i nemetnuo Trojku kao Vlast narodu
taj SDA mit o nametnutoj vladi treba rusiti svaki dan. OHR je skinuo blokadu Lende, a vlada FBiH je izglasana u Parlamentu FBiH vecinom, tako da vam taj SDA mit ne pije vode
Cudi me da se oglasio i neko iz SDP-a.Do duse samo jedan,ali i to me iznenadilo.Oni se 99% slazu sa ovom Schmidtovom izjavom i izjednacavanjem Alije i Mladica.Cak je njima Alija i gori od Mladica,sto se cesto cuje od njihovih glasaca,pa i ovdje u komentarima.
Vidi da je mehko
A vi ste mu to i omogućili kad ste pristali da nas pomnoži sa 0.
Sad se i Šmitko kaje. Trebao je pustiti da se SDA i trojka mlate oko formiranja federalne vlasti do narednih opštih izbora, pa da još četiri godine imamo novalićevu tehničku vladu, heheheh