Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B faza sve ludji od ludjeg.
Ti sto su tebi preludi imaju krivične prijave nemaju 5 zuba u glavi i leže po zatvorima. Ako je prelud bit lezat po komunama onda su najludji oCammmmm
Inace fino i mirno naselje
Kod nas se dobro živi,kako se ne radi.Kladionice profitirale prošle godine 2 milijarde KM a sve se nema tesko se zivi,samo se kocka puše se šiše. dila se droga.Takve treba po 14 sati da rade da ne dižu glave.Pa bi bili kao bubice.Ne valjamo mi pet para.Niko neće kile a žale se na državu.
Ocigledno nije problem skuckati pet maraka na kladionicu, snadju se za sitnis. Problem je u glavi kad ne vidis dalje od tih pet maraka i te kladionice. Da nije sistem pustio kladionice ne bi nista ni bilo.
Ko izlazi na ovakva mjesta. Sve go olos i narkoman
Nemojte ga toliko ima i on majku.
Bože sacuvaj, sve mafija, tacno me strah hodati gradom i po danu, a po noći ne pada mi napamet.
Goli otok zatvor A ne u zatvori imaju sve bolje nego kod kuce od hrane smjestaja teretane sve imaju U titino doba zatvorenici su isli radit imali radnu obavezu Fuj od ovog zakona i pravosudza
Udri ga Mehmede, hahahahah
Doktori i inžinjeri su u pitanju ili..
na Alilasinom treba jednu policijsku stanicu ali sa specijalcima s čarapama na glavi. Ovog klošara kad pokupe da mu se 10 dana trag izgubi.
Fino neko naselje
Sve je otišlo u pm.
Bar nije bilo pistolja, treba gledati pozitivno.
e cuj imena vertigo kafic
sto dalje od moje kuce :/ sta da ti kazem
Nešto mi se mota po glavi da napišem roman o sarajevskim intelektualcima.Samo još malo ,dok kompletiram građu.Bićete na vrijeme obavješteni.
najmirnija noc na alipasinom
Tučnjava ili tuča?
Tučnjava; nije padao led