Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je bila baklava Fielde?
@TSIperformance salu na stranu, 99% razvijenih drzava obozavaju sve od tudjih kultura, balkan bi trebao nesto o tome nauciti. Jedini slobodarski narod na balkanu su Bosnjaci, jer svaciju kulturu postuju.
@TSIperformance ...u bih nece biti frustracija i bit ce relativno mirna zemlja...mladi su otisli ili ce otici...penzioneri nece da talasaju jer se boje ostati bez penzije...a uhljebima ovako sve odgovara....dakle..svi su zadovoljni u ovoj drzavi i mogu vam reci da mi je to posebno drago....jer su eglezi poprilicno frustrirani sto im ne uspjeva vec godinama da izazovu nemire i rat...:)
Gospodine Fields bili ste ambasador u Sjevernoj Makedoniji i isto toliki ste se miješali u politiku pa su vas premjestili, pošto ne možete konkretno ništa učiniti brinite se i komentrijajte Brexit i Terezu a ne BiH.
...u bih nece biti frustracija i bit ce relativno mirna zemlja...mladi su otisli ili ce otici...penzioneri nece da talasaju jer se boje ostati bez penzije...a uhljebima ovako sve odgovara....dakle..svi su zadovoljni u ovoj drzavi i mogu vam reci da mi je to posebno drago....jer su neglezi poprilicno frustrirani sto im ne uspjeva vec godinama da izazovu nemire i rat...:)
Zasto ti ne zabavis brexit-om nego dijelis pamet gdje nije potrebna.
Nece doci do frustracija. Oni frustrirani su otisli ili ce otici iz BiH. Tako da sanse za neke proteste protiv bilo koje vlasti u BiH su ravne nuli. Bilo je nekoliko pokusaja, odaziv nista.
..kako misliš VEĆIH?? još više nego što je sada?? 🙈🤯🤪🥶🥵🤬
Trebaju odgovarati za svoje postupke, a ne izazove
Ovaj Matt Field treba za predsjednika bih
@VolimSteroide Hahaha Mat je stvarno legenda. Nikad boljeg ambasadora nisu imali.
Moraju pokazati "istinsku" volju???!!!!!😂
Problem je sto imamo razlicite izazove. Ako to niste do sad skontali imam pravo da posumnjam da smo prepusteni Dodikovom i Civicevom fasizmu.
rastjerajte sadasnje i bivse politicare dovedite mlade i postene pomozite ovom narodu ili vise ne se.ite
joj nasi politicari trebaju odgovoriti na izazove, ahahajahah al' me nasmija ambasador
Jel ovo onaj sto ce ruku pod ruku setati sa pederima? Kakve sve bagre u Bosni..