Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prototip kadra SNSD-a.
Al on svoje izgura,jebe se njemu 🤷
Ovi više ne znaju gdje biju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kada nemaš šta da kažeš ili bilo kakav argument, onda jednostavno napustiš emisiju i pričaš kako su svi protiv tebe! Providno i dosadno!
Baš sam se sjetio da provjerim mazalicu na svom stojadinu
Majmun bi trollao ali ni to ne zna. Stoka sitnog zuba. Zali boze kakvi se pajseri moraju danas trpiti radi ebenog nacionalnog kljuca.
Hahaha hebu ga Bosanski srbi
bez te djeco dico deco najbolje u Dojclanddddddd
Ni zena ni niko ne treba vise nikada da te vide.Takvo govno zitkog agregatnog stanja smrdi na cetnistvo kao i vecina u rs
Istorija je prošlost,budučnost je misterija!!! Narod interesuje sadašnjost! Ne mlatite praznu salmu nego lopatu u ruke pa da narodu bude bolje,gradite bolju sadašnjost da bi imali još bolju budičnost!! Mada je to sa vama takvim misterija!!
Bas sam trazio mazalicu da podmazem lezaj na autu. Nadjo je na stalazi
braćo Srbi u BiH , pa jel moguće da dozvoljavate da vas ovakvi likovi predstavljaju, brane , ko biva bore za neka prava, i još se nešto qrče po televizijama , a zapravo do dna blamiraju prvo sebe , a onda i sav srpski puk!
Ko je ovde najnamazaniji?
Ode mazalica da maze mermeladu
Glavić has left the building.
Naravno da su se pravi Bo sanski antifaŝisti morali suprostaviti sada i uvjek ovakvoj sramoti porodice iz koje dolazi. Nesretniče neznaš da visiš iznad ponora izdajnika pripadanjem klanu porodice KOJU I DJECA NAZIVAJU L O P O V i mA.
to je taj novi dodik, sve mu trojka dala(osu, sipu, granicnu policiju, financiski serktor). sad se prave ko fol iznenadzeni a snsd ovako se ponasa i govori od rata. ili ce biti po njihovom ili nece te u vlast.ismijava predsjednistvo sa harmonikom, dali mu za zgradu 70 miliona. suje genocid, podanici satro iznenadzeni. sto nemogu na rende kora
Cuj dali??? Pa hocemo li kao zajedno ili necemo? Hos se odlucit?
dali rusiteljima dzave, koji otvoreno zagovaraju seperatizam, secesiju. mogli su traziti jednu od bezbjednosni institucija a takodze su imali opoziciju u RS. Posto su dosli na vlast udarom na ustav visokog prestavnika i glasovima hdz, Sad podanici moraju ispunjavat uslove hdz a to je Vukoja i snsd na drzavnom nivou za pocetak. koliko je drzava u velikoj opasnosti vidimo 80 godina nije zabranjeno obiljezavanje avnoja, sve zbog poluga moci koji dala trojka snsd
Moram priznati da je trojka porazila snsd politicki kulturno na svakom polju. Ove seljacine samo znaju vrijeđati, prijetiti I svađati narod. Sta me briga ko si Srbin, Hrvat, Bošnjak, Bosanac bitno je da si čovjek. Slavi sta želiš koji želiš praznik svaka čast samo nemoj dozvoliti ovakvim da nas svađaju. Volim I poštujem sve dobre ljude a ovakvim moronima samo jedno niste dovoljno pametni priča vam glupa.
Stvarno seljacki, nekulturno I na kraju pobjeze jer sve što je rekao Cista glupost.
I budala zna, osim Mazalice, za staro pravilo: -"Bez dobrog argumenta nećete dobiti nijednu raspravu nego se samo posvađati" a u Mazalicinom slučaju i napustiti raspravu. Kod njega nema niti pameti a niti argumenata. Iskreno, zalutao čovjek u civilizaciji...