Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsurdno je pričati o rušenju sistema koji ne postoji. Pravosuđe u BiH su napravili stranci i ono NIŠTA NE VALJA.Da je pravosude iole dobro nebi smo imali 90% problema koje trenutno imamo.
Vladavine prava nema bez temeljite reforme pravosuđa - slučaj Fadil Novalić oslikava stanje u Bh pravosuđu.
E moja Meddzida ti si nam uzgojila najgore dusmane-Čampare i onu bagru Pasica i klempavog Hukeljica.Ti ih uzgajala a oni te iza ledja zovu “baba” i “stara ku…”,eto koliko su ti zahvalni.da ne zaboravim i “čedomorka” te caste Dudo i Aljosa😂😂😂
Ma gora osoba od tebe ne postoji, kako RS sije zlo po BiH, tako si i ti obnasajuci funkcije cinila zlo ljudima koji nisu krivi zbog politickih naredjenja da bi napredovala! Na tvom mjestu bih se sakrio u misiju rupu i sutio, toh 20 godina tvoje vladavine u pravosudju si mogla pohapsiit sve ove koji unistavaju BiH..ali ne ti si skidala glave neduznima!
I šta je ona uradila po tom pitanju? Osim što ju je bolila ona stvarka 🤔
Ko je ovde Kreso Medzeda ili je Čačkati Mečku ??????
Isto pravosudje je jedino u ovoj drzavi koje je moglo sprijeciti ovo.I najodgovornije je za trenutno stanje.Jutros Plenkovicu uhapse ministra a on nista nezna o tome.Tako se radi.
Zar ova nije bila vec hapsena 14 puta zbog korupcije??
Ko joj dade ime upm!! Meddžida! Sigurno je nimalo nije volio.
Jaoooooo
Pa ne daju mu da radi jer bi Mile već davno bio iza rešetaka. A Mile pametan pa u te poslove ubacio djecu, kumove i ostalu mLogobrojnu rodbinu pa čim se krene čačkati ne znaju odakle početi. Stanivuković počeo i stao, a ima sve papire.
Kajganiću, hapsi jazavce ili daj nekom drugom da radi taj posao.
Čuj MeDDŽida 🤣🤣🤣
Ako se ne reaguje budite sigurni da će Dodik ići i više nego do kraja, mamlaz je to svoje kategorije a u isto vrijeme najbrutalniji političar u svojim cijevima!
Što ste to dozvolili.