Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Seno Hadžifejs poslati oklopni tenk u Konjic da izvješatava o bh. Wuhanu. A niđe ga nema u Čitluku i okolnim mjestima zapadne Hercegovine
@massimoarsen Treba joj ponoviti testiranje nakon 6 dana,testovi znaju da omanu
Tri puta minimum testirati, jer ti testovi ne valjaju urcu.
ti testovi su testovi za obicnu gripu, cim prestanes testirat, prestat ce i prica, udri tylol hot i proce
Jesu li je pitali ima li ljubavnika?
nece ga ni naci, Corona Test je PCR test i ko se i malo razumije u to zna da je tacnost testa nekih 60% sto znaci 100% zdrav covjek kada uradi test postoji mogucnost od skoro 40% da ce biti pozitivan..
Prica se da je pobjegao neko iz hotela Zenica u Zenici. Maloprije vidim kola hitne, one u odijelima i bruku policije, ice da nekoga ganjaju!
i ja bi pobjegao. Bolje uslove imaju osudjenici u zatvoru.
Nema bez masovnog testiranja ni jasne slike. Nije ni morala napuštati da bi se zarazila.
Jos vi nju testirajte, moguce da je lazno pozitivna.
Da i ovi nisu poceli jest sismise pa se zaraza pojavi
J*** majku ako iko išta zna o ovom virusu. Sve mi je nejasno. Nadam se da je ono istina oko 5G s obzirom da smo dobili 4G prošle godine mirni smo bar 9-10 godina.
jašta je nego istina, samo vakcinisani mogu uloviti 5g mrežu!😜😂😂😂😂😂
Ali ako nema simptome kojim povodom je testirana ...???
@missES testirana je kao svi uposlenici bolnice i doma zdravlja nakon sto su izljeceni bili ostali pacijenti da se utvrdi da li je virus presao na zdravstvene radnike.
hvala na odgovoru 😊
Mislim da smo svi mi izvor zaraze, i da je do sad zarazeno 50.000 ljudi, samo se kod 3% njih razviju simptomi...Nikakva istrazivanja nisu sprovedena, osim u zadnje vrijeme u kojim se navodi da je do sada u svijetu zarazeno 100 - 120 miliona ljudi a da ih samo 2-3% razviju simptome...ako je tako, smrtnost je manja od gripe, sto je i realno...
@serifkonjeviccc Recimo prosle godine u februaru, kako je RTL prenijeo, zbog gripe, u bolnicama su svi respiratori bili zauzeti, ali se o tom nije pricalo ni priblizno ko o ovom...
Sad ce u Sarajevu niknuti novi klaster, "Solakove dernek"