Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ces hladno dobiti otkaz...jer si progovorila. Tuzno
Svaka čast ovoj hrabroj ženi!! I jest nam ovako što svi šutimo i trpimo
Ova zena ima vise muda od vas sviju. Svaka vam cast gospodjo.
bitno je da on ima helikopter i da je zbrinuo sve svoje i za naredne 5 generacije a vi narode se lozite na pricu o veliko srbiji
Samo im dati Agenciju za lijekove, za 5 godina molit ce oni da se ukine RS
Ne gube razumni pacijenti povjerenje u zdravstvene radnike sto lijekova nema, nego u baje koje ih vode i ne daju im da žive normalno. E sad koliko je razumnih u RS pitanje je.
Mile, hoćemo li mi jednu zapjevati, i video napraviti? Može i iz hale.
A sta ce drugo bagra sa ukca reci nego sve demantovati, sigurno lopov nece priznati da je lopov nikada
ona će se boriti za pravdu...30 godina, još nikad nisu prihvatili da su počinili genocid.Nije hejt samo govorim.
Srbuj makar slamu jeo bukvalno to
Sad će sve biti u redu, lijekova ko u priči, pa formira se entiteska agencija za lijekove. Biće lijekova i više nego što treba. Čim zineš dat će ti lijek u usta. Nekom lijek a nekom k...
korupcija i u rs i u fbih a vamo neke gluposti nam pricaju. nece niko da radi nista. bezobrazni svi, zajedljivi. od politicara do obicne sirotinje. i ono sto treba nece ili radi suprotno samo eto onako. ne kaze se dzaba kakav narod takva mu i vlast. nije vlast s neba pala pa da budu drugaciji od mulja i govana iz kojeg su izasli.
Zali se predsjedniku.
Dozovite vaše političare pameti. Srbovanje je kroz vijekove samo zlo donosilo. Umjesto okretanja ka ekonomskom prosperitetu Dodik bi da blokira, tjera inat, trudi se svim silama da ne fukcionišemo i kome čini štetu, svima nama a ponajviše vama u rs.
Eto im velike RS. Doduse Republika Sranje!