Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubili smo vjeru u pravosudje, a sada cemo i u medicinu?!
Libertino-mozda da te lijeci Skrijelj?On je doktor za ribe iz jablanickog.Skrijelj radi nezakonite stvari,urla na profesire,maltretira citav rektorat.Ludi sandzaklija.
Da je svaki direktor, komesar, nacelnik branio svoj posao i svoju struku kao gospodin Skrijelj od nasrtaja porodice Izmetbegovic gdje bi nam kraj bio? Bili bi mali Izrael a ne mala Palestina!
Kako je sjajno kad SDA kadar Rifet udari na SDA kadar Sebiju. Za nadati je se da ga neće srušiti i da će stati u kraj ovoj samovolji i haosu. Možda uz ljude poput Škrijelja i SDA od kriminalnog kartela postane konzervativna stranka u kojoj riječ vode pošteni ljudi koji respektuju protokol i institucije.
Nedaj se Rifate uz tebe su studenti
Bravo za prof. Skrijelja! NAROD ZNA, Sebija i SDA botovi, narod zna kako i sta radite!
Pmfbiolog-razumijem da si idiot-ista struka kao i Skrijelj.Narod zna.Spasili su kcus koji bi bio isto kao i Aluminij.Naravno da narod zna.Ti ne znas jer si idiot.Ime ti govori-pmfbiolog=Skrijelj
Senat univerziteta bira, imenuje i razrješava rektora. Svi članovi Senata su na godišnjem odmoru. Sljedeća sjednica Senata je 25. septembra. Dovoljno vremena da se i oni koji traže hitnu smjenu ili ohlade ili sakupe dovoljno glasova za to.
Na ovom klixu sjede crvena bagra , jalijasi dinovci i pokoji cetalj.Brane Skrijelja koji sa Konakovicem unistava Univerzitet zarad nekih licnih interesa. Narode, zar ste coravi kod ociju.
Ajmo dupelisci,lizite guzove smetljarimaa....deri Dino guzove ,samo deri...vakat je da neko kaze ,,dosta,,a borce casne ostavite na miru...nismo se mi borili za smetljare...vec za svoju državu.....Sekici je sjeo azrail na rame,....Bozija je zadnja..Pozdrav domovini....
Prosiktalo se jos jednom
Scenario otprilike ovakav: Sebija: „Bakire ne izlazi mi na oči dok ne smijeniš onog idiota što hoće da smijeni moju dekanesu“ Bakir: „ali draga....“ Sebija: „Nema ali, ja rekoh svoje a ti stisni pa nemoj to uraditi“
Korumpirani Medicinski fakultet na kojem se debelo i masno naplaćuje da položiš anatomiju, a o drugim korumpiranim stvarima da ne govorim, sebi daje za pravo da traži nečiju smjenu. Prvo smjeniti Sebiju sa direktorske pozicije, a onda njenu poslušnu Samru sa mjesta dekanese i sve korumpirane profesore i doktore pohapsit, pa onda možemo pričati o smjeni rektora.
Mislite Bakir traži smjenu?😃
Puna podrška rektoru, čaršija je uz Vas.
@novizivotniput Koja carsija? Novopazarska?
Po svemu rektor je sef ovima svim. Takav je zakon i svi pravilnici. Ovo je samo dokaz da medicinski fakultet radi sve protiv zakona. Vec sz kaznjeni nekoliko puta zbog nepostivanja odluke suda, sta treba dalje reci...
@dobricovjek procitaj izvjestaj inspekcije, pa probaj ponovo
Bravo! Konačno jedan normalan zahtjev. Rektor Univerziteta u Sjenici (pardon Sarajevo) sa svojim renomiranim i međunarodno priznatim timom prorektora doveo je UNSA do propasti. Da imaju imalo morala davno bi dali ostavke. Njihov nivo je vođenje zadruge u Sjenici.
Kakav crni rektor, bandit! I on da bude rektor, sramota.
@ScepanMahleni hahahha
Asima Sarajlica za Rektora.