Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elena,nije Asim Sarajlic, nego Kurjak!
Ima na N1 dnevniku,žena dala korektno intervju pred kamerama
Ma ja sad Kurjak izmislja joj SDA bagro ko vas ne zna
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
11.06.2000 je nedelja 🤦‍♀️ Ko jos nedeljom brani doktorat🤣🤣🤣🤣
Pa raspitaj se malo kad se brani magistarski ili doktorat. Za tvoju informaciju u BiH se svi postdiplomski i slusaju i brane vikendom jer je 90% tih koji su na postdiplomskom u radnom odnosu. A i vecina mentora i profesora je takodje, s toga se sve to i odrzava u danima vikenda.
Najbitnije.....Sta je sa deset ispita, da li su polozeni, kada, gdje....To je najbitnije. Sta je sa deset ispita koji su navodno polozeni u Hrvatskoj!!!!
Ona nije gonekolog ali moze pogledat
Poserem se i na nju i doktorat
nekako mi iz ove zene cisto izvire dobrota i srdacnost, hahahaaaaaa
11.6.2021 je bila nedelja!
Majke mi biće da je prod. Kurjak bio u istoj prostoriji... Jao čime se mi bavimo.. Pa zar nema ništa pametnije?
E Sebija nemožemo ovako u Evropu doktor Asim je prepzbiljan da bi imao Amneziju nije Zagreb Ssrsjevska mahala a još Dr Cviko njena diploma kao da se poklapa sa tvojim ocjenama ako se dokaže ti si Onda Crno Gorska kriminalka srami se šta radiš dobrim Bosancima
Sve gore od goreg
Za ove koji se pitaju kako je moguce da se brani doktorska sisertacija nedjeljom. Malo se informisite jer se sve postdiplomske aktivnosti odrzavaju za vikend. Razlog je sto je 90% postdiplomaca u radnom odnosu,kao i mentori i profesori.
S druge strane sto neko ne prozove Kurjaka da je nesto lazirao? Covjek je postigao svjetsku slavu, uspjeh i priznanje, a doticna uspjela preko ledja rahmetli svekra i muza. Obicna varalica i zlo od zene.
Kakve se sve muljaze rade u ovoj drzavi, na najvecim nivoima, ne cudi me nimalo da se isto desilo, desavalo i desava, a nazalost ce se i nastaviti desavati, kako na medicinskom tako i na drugim fakultetima. Sto bi onda bilo tesko povjerovati da je podatak o mentorstvu falsifikovan? Vladajuca elita je srozala svaki vid morala, etike i povjerenja u bilo koju instituciju ove jadne drzave.
I pokazuje se da je tačno ono što je napisala prof. Dr. Zehra Dizdarević. Čini se da je došao trenutak istine za PORODICU! Sreća pa Alija nije živ, ovu sramotu ne bi preživio, ali se u grobu prevrće!
Hoće po navici da od čovjeka da naprave budalu, e ovaj put neće moći, udarili su na malo prejak autoritet. I još uvrijedili čovjeka praveći ga lažovom!
De sklonite ovu sliku,da ne gledaju ljudi prije spavanja.