Komentari (526)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za rubriku vjerovali ili ne... Bgm
Hvala Bakire hvala SDA bagro
Fadile, dje su vacine
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Izgleda da Dodik jedini govori istinu. Kad su se svi napalili oko MAP i NATO-a, Dodik rece da nema nista od toga, i ne bi nista. Juce za vakcine isto tako, rece da nema nista od toga i ne bi nista. Rece da se nece postovati odluke Ustavnog suda BiH na teritoriji Republike Srpske, i ne postuju se.
Ja vec 2 mjeseca spominjem da treba tuziti politicare, ali pojedinacno.
Rekao nam je Dodik da nema ništa od toga. Da smo naručili prelo Krajina grupe možda bi i dobili gdje bi se i Dodik ugradio pa bi moglo proći.
Mozda je Sputnik otisao za svemir, a ne FBiH?
e ako ovo narodu ne otvori oci, da je BiH obicna firma d.o.o. a gradjani taoci iste, i da je patriotizam porez da budale, onda zasluzujemo kugu a ne kovid
Juce rece Dodik Vucicu nema vakcine za Federaciju iz Rusije .
cekaj, ko sad ovdje nije kome dostavio dokumentaciju i ko je zajebo stvar?
Zasto fbih ne nabavlja vakcine od svojih prijatelja i bratskih zemalja. Toliko drzava bi htjelo i moglo prodati vakcine. Samo SAD i Turska bi bili dosta da opskrbe trziste. :(
Ovo je dobro kako je moglo biti
Nije kriva ni SDA ni SDP ni HDZ već SUDSTVO U BOSNI I HERCEGOVINI. Da je sud kako treba sve bi bilo kako treba. Ovako niko neće odgovarat za kriminal..
Šta je sad, ko ono blokira ???
Ovo se znalo da ce ovako biti. Ova prica je velika Novaliceva obmana gradjana. Nema teorije da neko proda i ispiruci 100 000 vakcina u roku 3 dana od potpisivanja ugovora. Sad ce Novalic i mafija potencirati pricu o dolasku vakcina preko COVAX sistema.
Hvala bogu, pa nestigose SputnikV. Mislim da se trebamo treba da se poštuje odluke i preporuke Svjetske i Evropske komisije za zdravstvo. Imate idealnu šansu da dogovorite nešto drugo. Ili niko ne poštuje volju stanovnike.Fadile vrijeme brate da se sklonis i da nek drugi vodi FBIH,
Samo da znate da je zastoj u isporuci uzrokovala Dodikova bratija iz Krajinalijeka, koja išla direktno u Rusiju da to blokira. Medutim, zao mi je kako rece maloprije agent ruskog dobavljaca nisu uspjeli u toj prljavoj igri.
Sve smotano i prevarantsko! Kakva debilna nacija!
Ma ne trebaju Bosancima vakcine ne moze nama nista covid 19 mi smo jaci i od sudbine.