Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proljetno ciscenje. Aferim.
Prelijep dan! Upravni i nadzorni odbori, direktorske pozicije, raznorazni šefovi, itd.. SDA lopine, mogu misliti kakav je to strahovit osjećaj gubljenja zastite od sudskog progona i privilegija koje vam je omogućila kriminalna SDA hobotnica u zamjenu za lojalnost i klimanje glavom.
UZPovci krenuli u akciju hapsenja neistomisljenika, ali polahko, doci ce i vase vrijeme...
Braćo "mumini" dolazi vrijeme ćorke!
Braco mumini dolazi vrijeme da se odgovara za lopovluk i kriminal
Zar i on?
nekad samo inicijali, a nekad puna imena. kako ko plati inspektorima i kako odgovara politikama
Hadzibajric je uhapsen zbog talova i poslova sa Smrkom, odao ih Sky
Budimo realni, sva ova hapšenja kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj i kod nas je činjenica da Europol ima sve podatke i dokaze iz SKY aplikacije tako da ovi naši nemaju izbora nego da hapse. Ni jedno hapšenje nije bilo rad i volja naših organa.
Čitava općina zna da je Alma Hadžibajrićeva švalerka, dopunsko zanimanje sekretarica zadužena za mobing nad uposlenicima općine, ničija nije do zore pa neće ni tvoja Alma, ti sad ideš
Pravilno je opstina...
KAD CETE U TELKOM? POREZNU? ENERGOINVEST?gras? BOLNICE? AUERODROME? ŠUMARIJE? VODOVOD? OKI? ITD ITTD.... SVE DOK SE NE OSUDE SVE JEDAN DIREKTOR ENEROGINVESTA OD RATA PA NA OVAMO----SVE JE MLAČENJE SLAME!SVAKI JE IZNIJEO PO MIN. 100M
I po ocu i po stričevima ovo ima samo u Bošnjaka, kod komšija nema kriminala oni to sve po zakonu... Mile krade pola države i niko nikom... Ovaj jarane mu sveke godine klepi po jedno stotinjak miliona i ništa... A ove bošnje za burek će hapsiti ćaću još malo... Da se razumijemo ja sam za da se hapsi i procesuira svako ko je kriv, al valjda imaju prioriteti... Idite redom od velikih riba pa do opštinara...portira...samo redom
Samo hapsi sljam i bagru lopovsku.To ponamijestalo u familiji deseto koljeno na budzet,a onda ode za Bajram,posjeti neku siromasnu familiju i svi kazu wow,e ovo je gradonacelnik.
da da sekretarica
A jeste bili umislili da bam je babovina isto sad ide oduzimanje svega masalah ima Boga Hadzibajricu i za vas nicija nije do zore gorila.
CIM SE TO LAZNO SELAMA I MERHABA SIN ĐU I SVALERKA ODMAH ZNAJ DA JE MUĆKO ĐUBRE
Inače podanik Knonjakovića.
sok i nevjerica!
A svako gostovanje nanHayaru,proca o vjeri i kako je on insan ,a vamo krade...sve pokra
Sekretarica inace dugogodisnja svalerka koja ga je razvale od zene. Prvi sin radi u opstini godinama bez konkursa. Uzimale se pare da se zaposle sandze iz Sjenice bez konkursa.