Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je citao statut tribunala znao bi da su sve presude INDIVIDUALNE i ne terete drzave niti imaju pravne posljedice izvan tribunala u Den Haggu.
Mehmedović ko da je pao s Marsa , ko da ne zna da je lik okićen Ordenom za hrvatsku državotvirnost " Ante Starčević" a Dodik negira genocid a ovaj šuti... ČITAJ IŠARETE MEHMEDOVIĆU...
@Dikinsin Da imas pojma o pravu znao bi da u najmanju ruku zrtve podnijeti tuzbu za ostetu na osnovu ove presude
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto da tuž Hrvatsku? Tato što je prihvatila ismjestila i hrabila registriranih 550000 izbjeglica iz BiH dok je i sama bila u ratu? Zato što je u Oluji oslobodila pola BiH od Srba? Zato što su Hrvati u BiH ratovali protiv Srba potpomognuti Hrvatskom dok je Alija govorio ovo nije naš rat?
Da se razumijemo, ne volim Aliju a SDA prezirem. Ipak, moram reći da je Alija izjavio "To nije naš rat" onda kad je BiH još bila u Jugoslaviji i kad je Milošević tražio da se mobilišu Bošnjaci da ratuju za tzv Republiku Srpsku Krajinu. E tad je Alija rekao: "To nije naš rat".
Alija se nadao da će ga rat zaobići i pustio da Hrvati u državi kojoj je on bio predsjednik ginu. Da je onda nešto poduzeo, kao predsjednik države vjerojatno bi smanjio žrtve i kod Hrvata i kod Bošnjaka i značajno smanjio okupaciju BiH od strane Srba.
Cuj nasih klosara
A tek kad Hrvatska zatraži isplatu za sve smjestene izbjeglice za vrijeme rata , za liječenje , za demolirane hotele kad su izbjeglice napustale i mnogo drugih stvari! Bojim se da njihov račun bude veći od našeg 🤣 Okanite se ćorava posla nakon 30 godina jer da je Bake htijeo ovo napraviti mogo je davno prije ali nije nikad želio da neuznemiri Dodu i Covketa jer su oni svi jarani a mi pusimo njihove price!!!!
Tako je još sa kamatama
Sud je utvrdio i presudio da su i Srbija i Hrvatska vršile agresiju na BiH i počinili su UZP i Hrvatska i Srbija.
Vidi se da je u SDA proveo skoro cijeli zivot.
Imali ste Almu Čolo, "vrhunskog" pravnika, nekon smijurije oko Bakirove tužbe Srbije ima da se usreći "gnijezdo"u koje preleti takav stručnjak...
Semso, bravo! Probosanska pozicijo i opozicijo, ujedinite se i trazite isto, pismeno i dokumentovano pa ako ne ide onda protestima! Necete valjda pustiti ovo tek tako?!?
Hoce samo sto bije
Bošnje bi samo para naghuzove. Sadakaši dignite zadnjicu pa zaradite, nije vam ovo osmansko carstvo, kad se islamiziraste za činiju pilava.
Šmit je tu samo kad treba Izdajnike kao što je Nikšić dovesti na vlast
da nije SDA uništila priliku za reviziju, možda bi i moglo
Mrš!
TEBI NAD GLAVOM VISI ODUZIMANJE DRŽAVNE IMOVINE, OPEN BALKAN A TI MAŠTAŠ KAKO ĆE MILOŠEVIĆEVI I VUČIĆEVI NALOGODAVCI RJEŠAVATI MUSLIMANSKE PROBLEME. MOJ MEHMEDOVIĆU VIDI SE DA NEMAŠ JAPIJE ZA LIDERA. H. ZAHIRAGIĆ JE ZA 3 KOPLJA IZNAD TEBE.
Što ti sef nije podigao tužbu? Pitaj ga ?
Zato sto su trebala tri potpisa clanova predsjednistva
Čuj Scmidt bi morao. Samo nek neko drugi za nas nešto uradi. Dobili nesposobni lopovski.