Komentari (465)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je moguce da ova slina SDAovska ima obraza ovako nesto izjaviti, a pri tom ni prstom pomjerili nisu da nabave vakcine za sopstvene gradjane? E moj nOrode, znOs ti dobro izgleda...
Dolazi dijaspora iz citavog svijeta ( ne samo napacena, nego ona veca, neselektivna )Gonjive motke se umacu....Mic po Mic Poljine! Iz protesta ce narasti DEMONSTRACIJE.2014-2021.Tik Tak...Tik Tak!
Al cuj ti kako je on to izjavio, kao da ljudi vise vole otici u drugu drzavu, potrositi vrijeme i novac nego u Zetru/zenicku arenu/ambulante itd.. Ko nama sjedi u domovima, bruka i sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ja otisao prije 2 sedmice tu u Mitrovicu zacas, potrosio 50KM na gorivo i 20KM na jelo i pice, sve ukupno 70km. Dobio i bar kod i sve papire da sam vakcinisan. Ne znam o kakvim 300 KM pricate.
Ode stoja u Beograd. #ŠemsudineOprosti
Prevarim ti pleme seljobersko! Gnjigo ljudska! Ponjamke se u stau tebi i svima koji te podržavaju! Do gledanja!
Šemsudine ne bojiš li se Boga? Treba ti dobro zapamtiti i ime i prezime da ti nikad niko od potomaka ne dodje na vlast!!
Dok je konja bice i samara
Ne rise mehmedovicu , samo neka ste vi narodu nabavili vakcine. A i ti vjeciti nista , samo sa fotelje u fotelju , u bubnju si centifuga te drzi, ali takav profil je mogao u normalnoj drzavi dogurati do predsjednika mjesne zajednice. Pametujes , a nista nikad uradio nisi. Sad Srbija kriva sto ste vi nesposobni.
Skuplja je dzenaza
Ne mogu se oteti dojmu da je ovaj covjek poltron samo takav!!!!!
Ima logike.
Pa sram vas bilo sta stw vi napravili da se ne ide a da se ovdje primi. pa gdje su pare koje uplacujemo
Idiote
Jedina ekipa kojoj pomirenje ne odgovara je SDA. Kada Bošnjaci, naša muslimanska braća vude da ih niko ne mrzi, da su izmanipulisani (kao i mi od srpskog ekvivalenta) odoše pod led.
Next level je... Ko ode u Srbiju izdajnik domovine, petokolonaš, nije Bošnjak, onda neki iz rijaseta... Ko ode u Srbiju i primi vakcinu iz četničke, genocidaške ruke taj je vjeru svoju šejtanu prodao. Ovo je dno dna, talog neljudski
Srbija je bre luda to uopste pokusava da bude dobra, s nekima jednostavno ne vredi.. Dal treba Srbija da plati i putne troskove gradjanima BiH? Da li ce ovi sa vlasti ista daa urade dobro za narod u Bosni?
A zasto si Semso studirao u Srbiji, imas ti jos u Srbiji svojih tragova.
I tebe skupo plaćamo pa kakve fajde topuze