Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je migranata imas siguran priliv sredstava iz EU.Takvi se radjaju jednom u 100god.Vjesto igras na vise karata,ali sve ce doci na svoje.Ipak si ti glavna spona za uvoz migranata iz Srbije.
Ne daj se brate
Na spiksu sve krema emancipovane Srbije.
Bravo Mekticu!Politicka masinerija Laktaskog krmka a podpomognuta iz BG kao i sa pobornicke strane UZP - a ce raditi sve da te uklone odatle to trebas siguran biti.Mozda je jedino rjesenje da i sam malo vise sa rijeci predzes na konkretna djela a protivnike da javno prozoves i prstom upres
Maric ti je djubre placenicko, prije Potrcko Mire Markovic Milosevic, a sada Vucicev potrcko...
Ko te pita za koaliciju vole? Ostani u fekalistanu,nisi za bolje..
Sta kaze onaj :” Trazis zenu za jednu noc” ?
PO ČIJEM NALOGU ME KLIX BLOKIRA. Ma nije ''crna lista'' ali šta možeš reči za onoga ''velikog novinara i čovjeka'' po imenu Milomir Marić sa Happy TV .... ( bez vrijeđanja i pljuvanja na dotičnog gospodina ).
Mekticu...hebes im mater lopovsku
KONAČNO su napravili tutorijal za ovo ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
Zoljom ih Mekticu! Navikao si. Po svom gradu, po svojoj drzavi i narodu... zoljom radi politickih poena. ISIL-ovac na cirilici.