Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi BIH imala više Mektića, u smislu ovakvih ministara naravno svima bi nam bilo bolje
@bulletpro Mozak ti izgleda nije dovoljno razvijen da mislis izvan nacionalnog tora. Mislis jednoumno i u sklopu projekta etnickog ciscenja. Sjedi jedan i drzi se svoje kasabe.
@bulletpro Kenjaš brat moj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebe brat, ne vadi! Ponesi zastavu!!!
Ja ću zaokružit Mektića 2018 bio on ili nebio na listi, a stranku ću zaokružiti SIPA, samo nas ovo dvoje može spasiti.
@Muzikjunki Da hoće ta medjunarodna zajednica stati iza ovakvih ljudi, pa političko-tajkunsku "elitu" pomesti i sve im oduzeti...vratiti državi i narodu da progledamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cijela ova zemlja je falsifikovana.
Redakcija Klikxa nek mi popusi sto ne objave istinite tekstove o Mekticu,valjda se bojite da i vas ne prozove prije nego zavrsi iza resetaka..
....ima vještaćenje, pa neka sud dokaže je li nešto falcifikat.....ta neće sipa priznati ....jesmo,...prisluškivali smo .....oće kua moa....
Pa sta i ako su prislukilvali i trebaju da vide je li tuzioci i sudije dobivaju naloge od SNSD i HDZ-a, a u proslosti znamo da je glavni tuzioc smijenjen jer je surovao sa Dikom.
@Roin ....jašta, treba prisluškivati svakoga .....pa i mektu!!!! ...i građane, ....pa sve u zatvor!!....samo treba najprije zatvorske kapacitete napraviti.....
Mektic ima damu. Samo da istraje do kraja
AKo ima nekih nesigurnsoti, imaš pravo u kvizu Čik pogodi ko sam na jedan poziv prijatelju ! Evo šta on ima da kaže ko razvaljuje poreski sustav BiH pa time indirektno plate tužilaca koje se financiraju od poreza ! Da li je tužiteljica Gordana Tadić svoj poslovni prostor iznajmila kladionici Čovićevoj Bet Live i to u periodu kada je ta kladionica imala porezni dug. „Moj suprug iznajmljuje prostor kladionici. Ali ostali detalji se vas ne tiču“, poručila je Tadićeva.
http://www.zurnal.info/novost/20648/mirno-spavajte-istraga-je-u-toku
Pozdrav Bosno , šta se dešava , sad isplivavaju koruptni i neškolovani koji su se u svojoj poziciji uhljebili.Ne shvataju da su oni baš oni krivi zašto u BiH nema napredka i korupcija na 6 mjestu u svijetu. Mektić je Robin Hud ,podrzavam te u svim pogledima
Pozdrav Bosno , Mektiću svaka čast ,ti si jedini koji platu zasluzno zaraduješ.Radiš na Evropskom nivou i samo dalje tako.Skidam ti kapu .
Ajmo Mekta,uz tebe smooo!!!!
po minusima vidim da cemo opet najebati. Sto nas nisu sve pobili da se ne nerviram sa ovim lakomisljenim bosnjama!
Pozitivan lik i do sada sve sto je rekao istina bez okolisanja, lazi, i obmana.. Mektica za predsjednika!!
Jedini covjek vrijedan paznje za razliku od ovih politicara
Kazu neki kao da se ovi ekstra ministri presele u SA i izjasne ko Bošnjaci, to pokazuje gdje mi živimo i da je ovdje najvažnije ime a ne sta čovjek radi i kako svoj posao radi, a dotični ga rade u interesu svih građana BiH
Mislim da se ovdje radi o sasvim drugoj stvari. Na ovoj prici se pokusava urusiti drzava od strane Srba. Bosnjacima je Mektic broj 1 a on samo sprovodi srpsku politiku na jedan drugi nacin u narodu poznat "pili naopako"! Dodik prica o gasenju suda i tuzilastva a Mektic je alat da se to spovede kulturno! nazalost Bosnje su opet naivne i glupe kao 92 godine
` 92 je SDA govorila narodu da se ne naoružava i da ne bježi jer neće biti rata. Pitam se sada za koga oni rade.
Yale govori ti neko ko je veoma pismen, skolovan, ko ima 5 sehida u porodici, ko je prerpio rat, djete kome je sa 10 godina starosti batko uperio pistolj u glavu! a sto se pismenosti tice s tobom glavonjo na crtu stati kad god hoces!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trpaj smiljana samo trpaj 😂😂😂😂😂
Samo da jos jedno 4-5ovakvih BiH bi za 5 godina bila uz Sloveniju