Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ih u zemlje porijekla deportujte po hitnom pistupku!
@lloyd Njoh bi ja iz cije Europe protjerao, i to sve jednog. Za 50 godina ce ih biti vise nego nas, sudeci po tome kako se kote. I jasno im dati doznanja da nisu dobrodosli i da im nema mihesta ovdje
Kako kad niko ne zna porjeklo jer su svi bez dokumenata. Slijecu na aerodrom i pustaju ih normalno da udju bez uzimanja otisaka, kad udju bacaju pasos i pridruze se ostalima.
Samo BiH sebi može dozvoliti da svoje inžinjere, doktore i ostalu radnu snagu istjeruje iz države, a migrante svim silama zadržava..
Mektiću bio si moj fan ali si i ti počeo muljati.
Pročitajte kako možete odrediti starost migranata putem tehnologije? https://www.majkic.net/novosti/nauka-i-tehnologija/923-kako-odrediti-starost-migranata-putem-tehnologije
Zatvoriti granice sa Srbijom, staviti vojsku i policiju i problem rijesen. Ti Mektasu radi svoj posao i ne siri demagogiju.
Imate li vi vojsku !? Vojsku na granicu.
mile je reisulema za ovog mektica
Migranti neka idu odakle su i došli. Ili neka produže. Kako je krenulo još će i naseliti se ovdje.
Da li ti ministre imas ikakve instrumente na raspolaganju ili si samo politicka figura? Evo ja te molim da odgovoris. Zasto ne pojacas kontrole na granici, zasto ne ukljucis vojsku u odbranu granice, zar to nije svrha vojske? Zasto ih placamo, cemu silni specijalci, cemu oprema?
Pa ti si jedan od glavnih krivaca za nepostojanje sustavnog odgovora na ovo pitanje, svojim glupim tezama o tranzitu ste napravili ovo stanje.
Pa zašto se konačno ne angažuje vojska (imamo vojsku je'l tako???) njen zadatak i jeste da štiti vanjske granice jedne zemlje, ako nije to, nek mi neko objasni koja joj je svrha? Da pomaže kod poplava, traži kojekakve budaletine po brdima, sjede po kladionicama, idu tamo gdje ih pošalje NATO, švercuju oružjem i slično!
Ja sam još prije pola godine govorila da ih počnu tovarit u autobuse i vraćati u Srbiju.Al niko mene ne sluša!E sad se nalazite kako znate.
Do kad ce Bosnjama ovaj kriminalac, prevarant i laprdalo biti najbolji ministar?, To je covjek koji nam je podvaljen od strane Dodicka i Srbije... Prica se da u tuzilastvu postoji spisak sabranij djela ovog covjeka...
Mektiću, ako si ministar sigurnosti za cijelu BiH, zašto je zbrinjavanje migranata ekskluzivno "pravo" samo FBiH. RS niko ne spominje, iako su svi migranti ušli iz Srbije preko RS-a, pa nam ih onda prebace u FBiH. Zar Dodiku ama baš niko ništa ne smije.
Pa zaštiti državnu granicu međede... Ti zabrinut. Ti nisi sposoban. Ministar sigurnosti a granicu prelazi ko kako kada i gdje god hoće.
Hoce li neko nesto uraditi po ovome pitanju ili cemo mi gradjani strahovati stalno??!
Slabo vi šta kontate. Europska unija daje novac da BIH postane i ostane "hotspot" za migrante iz Azije i Bliskog istoka. Imaju svoje medije, svoj nevladin sektor kao infrastrukturu što znači da su migranti POZVANI da dođu u BIH. I doći će. Svaki članak o migrantima u medijima je poziv.