Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar govor člana predsjedništva BiH Milorada D. na političkom skupu u Beogradu nije izravno mješanje u UNUTRAŠNJO-POLITIČKE odnose u TUĐOJ DRŽAVI !!! To bi trebali da osude svi: članovi Predsjedništva BiH, OHR, EU, SAD..... To bi bilo isto kada bi Angela Merkel otišla u Pariz da da podršku Emmanuel Macronu zbog protesta ŽUTIH PRSLUKA !!!
Jedan od rijetkih normalnih bez dlake na jeziku.
Da ima siru podrsku BIH bi koracala prema NATU. Sigurno bi pola zitelja u rs-u bila za. Na zalost ne pita se i malo znaci ova pozicija koju obnasa.Steta u ovako napetoj i vjestacki izazvanoj politickoj krizi
Da li je nesto pogresno napisao?
mektic se navukao na twiter 😊
ahahahha .. kriminal kriminal ... tako je mekticu .. ko bolje zna stanje kod srba osim sami srbi... i mektic je bio aktiivan vojnik dok su ova dvojica sverceri, snajperisti po sarajevu itd
Papak. Da je bar stručan, nego je od običnog policajca postao ministar. To samo kod nas može. I on i Dodik i Bakir su neobrazovani, trećepozitivci i oni imaju vlast i zato smo tu gdje jesmo.
Zanimljivo jedna nacija nastala prije 2000 hiljade godina a druga prije 25 godina dobila samoupravu, i obadvije nacije na istom nivou razvoja i ekonomije.znaci po nekoj logici jedni su trebali 25 godina da postignu isto ono za sta su drugi 2000 godina trebali. ??
Ma Mektic je meni car.
Cjeli KOSMOS JE SRPSKI! KO SMO? je naravno čista srpska reč , nastala je od drevnih Srba kojih je bog stvorio pre Ameba na teritoriji danešnjeg Sibira/Srbira/Srbije, koji nisu znali svoj identitet i vikali su KO SMO? A vremenom reči KOSMO je dodata reč S, što je oznaka svih Srba, koja vodi poreklo iz majke Sibira/Srbira/Srbije (simbol S tj. 4S se i kod današnjih Srba zadržao ) Zato se i kaže KOSMOS!
Dragana za predsjednika.
Normalno razmisljanje od gospodina Mektica,valjda bi tako trebalo biti ali evo nije,šiptari kako koji dan sve pametniji,nece ljudi ovaj cirkus sto mi imamo
Vala baš šuplja..ne znam koga oni straše i mala djeca ih provalila od njihovih lazi..
Baketu bi halalio jedino da dovede Mehtu u SDA i ostavi ga na ministarskom mjestu, samo u inat Dodi .. 😁😁😁
A Gusinjac da si'pu rina'ku?..moze li to tako
Tako je mekticu
To Dragane. Samo udri. Istinom na laži, mitove i legende.
Boze sto neuzmes ove politicare da malo dahnemo duso.