Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je mektiću samo udri kriminalce
Mektica za predsjednika! Tako je, posteni i iskreni SRBINE. Svoje Srpstvo ne gradi mrznjom prema drugome nego je prvenstveno COVJEK. Pomozimo DOBRIM ljudima da dodju na vlast. A Srbi iz BIH ce uskoro shvatiti koliki je kriminalac i zlotvor Milorad Dodik. Nazalost, oni su ga izabrali. Isti slucaj i sa Bosnjacima. Izetbegovic je NAJVECA NESRECA Bosnjaka.
tuci ih mektiću
Na ovome se treba poraditi
I on tako raspolaze informacijama ali nista ne cini da ih se zaustavi
Srbi svaka vam čast, da mi je netko pričao prije 10 godina da ce Bošnjaci veličati SDS-ove ministre rekao bi mi da je lud. Ovo je dosad najbolji marketinski trik.
hoces li djelovati mekticu. Mani suplje imas sipu i smiruj situaciju dok to nije eskaliralo.
....pa uhapsite ga konacno !!!!!!
Djikani smirite se djavo vas odnio.
Rudonju iz Laktasa ne volim vidjeti ni na TVu ali stari ti ces "nestati" u oktobru u politickom smislu.
Ti bi voleo u RS da gledaš nekoga ko će se tebi svideti? Nedao Bog to ljudima iz RS i sreća te ih oni biraju, a ne ti.
Žaliće oni što su šutili 92 i pljeskali istim tim četaljima koji ih sada premlaćuju.
Četalji ubijaju i premlaćuju po BanjaLuci ima par mjeseci, čak u skupštini se slikali moj Mektiću, Kolumboviću moj u kakvoj si ti hibernaciji bio, a ljeto.
Ako se to pod vlast podrazumjeva apsolutni gospodar zivota i smrti u rs-u onda cisto sumnjam da je ova informacija tacna. Ne bi to sebi nikad dozvolio gospodin tog nivoa jedino ako se slucajno nadje pod satrom gdje je cest gost, pardon domacin
Milorad Laktasenko- cuveni laktaski diktator vidis sta je demokratija,glasas pa onda patis ! hahah
BOŽE KAKO ČOVJEK LUPA. TI DA IMAŠ INFORMACIJE IZAŠAO BI SA NJIMA I POHAPSIO TE KOJI TO SPREMAJU. ILI RADI ILI BJEŽI ODATLE I NE SRAMOTI NAS
MEKTIĆU PONAŠAŠ SE KAO NEKA BABA ILI CIRKUSANT. ILI IZAĆI SA PRAVIM INFORMACIJAMA I PUCAJ U GLAVU ILI SE NE POJAVLJUJ, ISPADAŠ KLAUN U SLUŽBI PREDIZBORNE KAMPANJE
mogao bi dodo biti prvi pressenjik koji je zasvirao mocarta aBd
Budi realan pa ti reci koliko si para dobio od Sorosa za rusenje vlade u B.Luci.I za tebe se zna pouzdano.Ti kao volis BiH,a prvi si uzeo pusku i pucao po svojim komsijama.To si se javno hvalio ne znajuci da ces obavljati tu funkciju.Svojim pozorisnim rijecima zabavljas nad bosnjake,a mrzis nas u dusi.Djikan ostaje djikan.