Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naivan si ako misliš da će Nelson povjerovati tvom " meketanju" kao naš Bošnjo.
Metnu ce mu kitic Mektic, po osmjesima da naslutiti :)
Naravno osudili smo mentalno nestabilnu osobu koji na 18 godina! Islamisti koji su ga nahuškali i dalje hodaju slobodno. Bravo za nas! 👏🏻👏🏻
Značajni rezultati u borbi protiv terorizma bi bili ukidanje genocidne tvorevine RS i skidanje sa državnih funkcija kao i zabrana okopljanja svih četničko terorističkih organizacija.Ovako nisu postigli ništa jer BiH su jedina prijetnja komšije od odlaska Turaka !
Rasprava oko formalnog pitanja -clanstvo u NATO koje je vec potpisano od sva 3 lidera. Cetnicko okupljanje , drzava u kojoj je gradjansko okupljanje i protest pravda za Davida zabranjeno dok se u isto vrijeme horde cetnika okupljaju legalno. Napadi na povratnike, savjetnik predsjednika koji velica zlocinca Karazica... Dno dna,nema dalje,.
@Chmoljojeshuptchina Pravo pitanje bi trebalo biti-sta mozemo uraditi da se stanje u drzavi promjeni. :))
@Chmoljojeshuptchina Nisam jedina :)))
Gdje su Teroristi iz srbije koji su ubijali po BiH majku im Genocidnu
jah. rezultat da teroriste moramo primiti nazad....mrs
uuuhhh...jezim se...uuuuhhhh..minusi...uuuhhh umojoj bih...uuuhhhh vadim pasos