Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gordana Tadić i Milan Tegeltija su najveći neprijatelji ove države. Zbog okupiranog sudstva mi države nemamo. VSTV OUT!!!!
Milan je Miletov piun,a ovo drugo Covketov,a Mile i Covke dva brata po instrukcijam Beograda..
ZAJEDNO SA DODOM I COVKETOM UZ MENTORE BEOGRADA I ZAGREBA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Možete lajati na Mektića koliko hoćete ali jedini u ovoj državi ima mudha da se suprostavi Zločinačkom pokretu ....
@Edin_Edo Sto bi se ona suprostavila zlocinima kad je oni placaju a i obraza je kao i oni.
Mafijasko-hobotnicarski botovi pjene... pjenite pycke, zivot se nastavlja :) Uskoro cete obrve cupati od iznenadjenja :)))
vama treba platiti po ucinku..jedva bi izasli na 300km plate..bagro
Pomoćnik komandira milicije u Prnjavoru nikako da se spusti na zemlju. Šta bi s onom prijave koju su boračke podnijele jer "Za vrijeme Mektićevog komandiranja policijskom stanicom Prnjavor ubijena su 20 civilnih lica od čega tri žene." uz paljenje džamija i džemata...
Meeee
Naravno da je teže biti parlamentarac, nego tuzilac (pošten). Radite predmete, gonite kriminalace, morate imati pravni fakultet, pravoaudni ispit itd. Pune je teže bacati šupljke 1 mjesečno i smišljati nebuloze za narodne mase i zato dobijati hiljade KM. Na kraju tri su stuba vlasti, koji trebaju uspostaviti balans, na neki način biti ravnopravni i kontrlisati jedbi druge
Nije problem visina plate nego veličina koverte mimo plate.
Mektiću care, tebi treba dati odriješene ruke u borbi sa kriminalom i korupcijom.
Mektic je najvece zlo ove drzave, citavu porodicu uhljebio na budzet, sluvajno mu klikne 9000 mjesecno... Ma provaljen si lik, SDA potrcko
Ovaj čovjek izgleda pametno, mudro, učenjački. Sve dok ne progovori.
vala da vas oboje u zemlju zakopaju ne bi bilo dovoljno,oboje ste pijuni hrvatske i srbije,ne dipr a i sda je isto tako sa njima u talu,sdp isto tako u talu,sbb isto tako u talu sa svima njima,šćepo u crnoj gori dobru imovinu ima kod sebe dobre pare on dere iz sarajeva izvozi.
Tuziteljsvo BH u sluzbi politika protiv napretka ove drzave i drustva. Sve je samo nezavisno.. Sta bi sa Viskovica..
Tuziteljstvo BH aparatvu rukama politickih krugova iz vrha vlasti BH koji ne zele dobro svojoj drzavi. Sve je samo n nezavisno . Procesiraju se politicki smisljeni procesi,a ne procesi iz prakse pravq i pravosuda.
Sud i tuzilastvo su bruka drzave