Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dekanesa i "ekspert" za forenzicko racunovodstvo koji nema niti jednog naucnoistrazivackog rada na tu temu. Cak sta vise ima jako slab naucni rejting (moze se provjeriti na google scholar) te je ocigledno onda da je iz nekih drugih razloga postala dekanesa :-)
Gledam komšiju s balkona kako kupuje diplomu za unuku a ćerki je je kupio ekonomiju da joj bude veća plata u ZZO.
Jesul ovo konacno onu ludu Jadranku otjerali, ono zlo za svakog studenta???
Jesu, ali Jahić je još luđi, a asistenti najnesteučniji ljudi u kosmosu
Sporim njene navode. Iz razloga sto preko 80% nasih uspjesnih privrednika, vlasnika velikih kompanija ima 0 znanja iz racunovodstva, a uspjesni su. Poduzetnistvo je opozit svemu sto ona tvrdi.
Ko se deka postane dekan
Znamo svi da je stranka postavila, sta je radila i uradila nije bitno uopste.
Najpoštenija žena je ona srbijanka sa youtube shortsa - pušimo, pušile smo i pušit ćemo ...
Sa ovakvim referencama u ozbiljnoj druzvi ne bi mogla ni profesor biti, ali sigurno podobna trojci i covicu
Dobar Milf i to je to.
Dobra stara ubleha. Predsjednik udruzenja internih revizora bez dana iskustva u internoj reviziji. Predaje na fakultetu reviziju a nikad se istom nije bavila. EFSA je leglo teoreticara koji veze o realnom sektoru i praksi nemaju,ali se znaju nepismenim funkcionerima a prodati da se uvale u upravne i nadzorne odbore javnih kompanija.. Ovo je korak unazad za sve studente ekonomije..
Tako je Meliha.
Dobra Meliha
hahaha lajk