Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže profesorica, kad ce kraj recesiji?
Dekanesa nije objavila rad od 2016. godine i ima h-index 4.
čudi me da Trojanci nisu postavili onu Silajdžićku što voli stanovite januarske datume
Ovo bi joj mogla biti snaha, ili eventualno sestra, s obzirom da je i Silajdzicka djevojacki Basic, kcerka rahmetli prof. dr. Mehe Basica.
Kako se to "stiče specijalistička edukacija?". Ne znam jel nepismeniji PR sa EFSA, ili novinar koji je tekst samo "copy/paste".
Sve im žene dekanese - nema tu nauke - samo suho štrebanje.
Naravno, muškarci su dekani
Standardna rotacija izmedju stranacki podobnih. Ucesnici: Ekonomiski Fakultet-Centralna Banka-Agencija za investicije (FIPA)-Agencija za Bankarstvo (FBA). Zamazati narodu oci i zadrzati fotelje.
Dekanesa?
Bas me cufi da nisu Seku postavili za dekanesu