Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi vama nismo rokali Beograd, nije Tuzlak ili Zenicanin isao u Nis ili Kraljevo da ubija jednom od najjacih armija nenaoruzane civile, da siluje i pali, krade i protjeruje. Nikada od vas ljudi biti nece, ali neka vas, neka vas na kliksu da svaki dan ko podrepna muha dolazite lijeciti svoje jadne frustracije.....
Podrška memorijalnom centru. Otvorite vrata i pričajte, opominjite da su Bošnjaci deset puta bili žrtve genocida u historiji. Deset puta ih je zmija ujedala iz istog trna. Memoriši to Bošnjo na sve particije mozga.
@sredinomceste Ma sta deset, sto! Hiljadu! Kad se neko oklizne na ledu i to je haman genocid. Saobracajna nesreca - genocid. Pao sa balkona - genocid. Neki debilko prije par dana zive i zdrave ljude zove "zrtvama genocida".
@sredinomceste OSAM GENOCIDA U SVOJOJ HISTORIJI SMO DOZIVJELI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li navratit "antifašisti" iz Sarajeva koji podržavaju ubijanje bez suda, onako s jugoslavenskim zastavama?
@SeydoBrabognac DVIJE DRUGARICE SLOVENKE I DVIJE DRUGARICE IZ BANJA LUKE BILE ZA ZASTAVAMA, A VI COVI-c.jebci DIGLI HAJKU
Slika govori da zrtve nisu srebrenicani, vec vojnici koji su dolazili iz 13 opstina istocnog dela BiH. Zrtve svih tih opstina su sahranjeni u Potocare, iako su stradali u drugoj opstini. Zato vam ova podvala nece jos puno trajati.
@SerbianTroIIMaster4 PROVIDAN SI UJ.KANEEE