Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gooUser685, temelji BiH su 25.11.ZAVNOBIH.Svi građani su izglasali neovisnu BiH 1.3.92.god.Ko si, šta si uopće me ne interesuje. Lijeći svoje frustacije.
I dok se patriote BiH međusobno prepucavaju SANU, sa vanjskim i unutarnjim neprijateljima danonoćno ruši temelje BiH.
Šta su po tebi temelji BiH? Jer ako je zamišljaš kao etnonacionalnu državu SAMO jednog naroda, jbg zna se kako je ta ideja prvi put završila...
Bošnjak sam, ali od '92. Srebrenica je postala sredstvo u političkim obračunima, a što je najgore dadosmo je sami, da imaju babo i sin đe sjest na fotelje. Ona hablećina nas zavalila i sad trpi i slušaj 33 godine istu priču.
Godina 2095., memorijalni centar Srebrenica se zahvaljuje razvijenim Afričkim državama Burkina Faso i Burundi što su nerazvijenoj BiH dali vrijednu donaciju tahnologije kojim će moći pratiti negiranje genocida koji se desio prije 100g, u BiH u kojoj sada živi 200.000 hiljada stanovnika a u Srebrenici samo zaposleni memorijalnog centra
Ovo je komentar negatora Genocida.
Koja glupost !
I dalje protestujem sto nisam uhapsen i osudjen za negiranje. Onaj medved popio optuznicu, a ja sam negirao javno i zesce i upornije od njega - i nista. Cista diskriminacija! Planiram tuzbu Strazburu zbog ocigledne diskriminacije.
Stvarno nepravda !
Klix, sta cekas? Jesi li saucesnik u negiranju?
Negiraju se samo lazi. Prva je Suljagicev otac....
To sa ocem mu je bio baš amaterski autogol... nije mi jasno zašto bi to neko uradio, zaista
Da javno prozovem ove SDA profile i DF poskoke Trojka je uspjela da izlobira za Rezoluciju o Srebrenici ZASTO BAKIR I KOMSIC NIKADA NISTA NISU UCINILI ZA NASE LJUDE KOJI SU MUCKI ODSTRANJENI?
Pa naravno da nisu jer se to desilo u momentu kada se u UN-u moglo usvojiti a da ne mora biti jednoglasno...a to se ne dešava svakog 1. u mjesecu.. Trojka je sticajem okolnosti dobila priliku za to a ne svojim sposobnostima.