Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ne bih trebalo org kriminal, korupciju na nivou kantona prvo riješiti, s vrha države, a ne ko bajagi od ureda za korupciju s nivoa kantona, jer je to postavljeno da štiti kriminal i koruptivne radnje vlasti kantona! Onda bi siva ekonomija bila mnogo u padu ili je nebi bilo nikako!
A zašto onda maltretirate uredne male i srednje firme, a također i one velike, tražeći da vam se UNAPRIJED za narednu godinu uplacuje porez na dobit? Odvratna pljačka, čuj da vam se UNAPRIJED za narednu godinu plaća porez! Fuj fujeva i vi i oni koji vas drže tamo...
Ključ je u lošim političarima koji tjeraju strane investitore i građane dok guše domaću privredu ! Šta imamo od uplaćivanja poreza ???? Sređene gradove , dobre ceste i zdravstvo ??? 🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Objasnite ovoj gospodji da ljudi koji su radili 40 god. nemogu zivjeti od 500 km penzije,moraju ili raditi na crno ili umirati gladni,nemaju izbora,tako ih paze vlastodrsci koji redovno inkasiraju po 5000 km mjesecno,time se pozabavite.
Kad će ova SDA lopina dobiti nogu? Ova trojka definitivno nije zaslužila vlast