Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo kod nas Ce kazna za ubistvo biti ukor nastavnickog vijeća
vladanje 1 haahh
realno malo je dobila al ebiga tako nam je kako nam je
sudjenje trajalo manje 1 godinu neobicno
@originaltaste4455 Dovoljno je sto se zove Merhunisa, ne treba joj veca kazna (:
Najvaznije da je beba ziva i zdrava, ova Merhunisa nije psihicki zdrava, mozda je bolja musterija za psihijatriju nego zatvor.
Malo brate .
malo
drazen erdemovic priznao da je ubio oko 100 ljudi (a koliko je bilo sto nije priznao to samo on zna) i dobio 5 godina. nakon 2/3 slobodan. ove 2.5 godine su previse u poredjenju tezine zlocina jer ova zena je ocigledno bolesna i treba je smjestiti na psihijatriju lijeciti i pomoci joj
JAO DRZAVE MAJKU TI BEMJE. OTME DIJETE DOBIJE 2 GODINE. UBIJES COEKA DOBIJES 5 PUSTE TE ZA 3. AL ZATO AKO TE UHVATE SA TRAVOM IMA DA LEZIS NARKOMANCINO!! JEL TAKO ??
Od Karkinove smrti pa na ovamo poneko se i osudi, ali kazne su u rangu oduzimanja 5 sekundi u Formuli 1.
Samo 2 godine!!!! Strašno
A hebote suda i tužilaštva u Bosni, nije čudo što su svi kriminalci ovdje najveće face u društvu, otmeš, izudaraš, ubiješ umjesto da zaradiš, kupiš, napraviš...
Dvije i pol 25 joj odma dajte da se oporavi malo
Ko je taj sudija da ga bar pljunem ako ga gdje vidim...
Poslije ovakvih presuda treba raspustit i tuzilastvo i sud, nikakve koristi nema od njih... Ovo nije kazna nego nagrada, ovu zenu treba pustiti na slobodu, po mogucnosti zaposliti je u neku javnu ustanovu, pozeljno vrtic da bude da malo dodje sebi, vjerovatno je u soku jadnica.... Hrrr pljuc!
@Rubbie nije to zena, to je gnjida. Kakve bi se samo namnozile, ne do Bog
@Rubbie Kad sagledaš na situaciju možda bi to i bilo ispravno.Šalu nastranu kao i svaka normalna žena i ona želi dijete,dragi Bog joj nije dao da ga rodi i onda je se tu uključila psiha i učinila je ono što nikad nebi učinila da je imala svoje vlastito dijete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet muslimani. E ovo je više postalo strašno. Kakva bagava nacija.
Bravo nacionalisto!
Otkad je musliman nacionalnost?
Koliko je samo još takvih bolesnika nismo svjesni. Sve je to posljedica rata i neimaštine
Jos pomilivanje 2X po godinu za uspjesno vladanje i ona krajem godine moze opet nadtaviti isto. Stvarno za ne povjerovati na sto je spao pravni sistem u ovoj BiH drzavi.Tuga i jad i od suda i sudija
Kako se krivično djelo otmice degradira na oduzimanje? Jbt u kakvim mi govnima živimo!