Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Mersudine! Zajedno za bolje svih Bužimljana.
I kao hvala borcima ranjavanog borca 6 mjeseci ekspresno u zatvor. Veliko hvala borcima, a sto im se fino zahvaljuju
Samo naprijed Buzim ce biti mali dragulj BiH otvoren za sve dobre ljude
Safet Kovačević je Tiiito Bužima i okoline, ostalo su potrčke.
Safet Kovačević je Tiiito Bužima i okoline, ostalo su potrčke.
Safet Kovačević je Tiiito Bužima i okoline, ostalo su potrčke.
Alija je posijao zlo u BiH medju Bosnjake da Muriz Memic koji je ostao bez sina zahvaljuje doktoru(koji je isto zbog Alijnog zlog sjemena protjeran iz BiH) samo sto je radio svoj posao! Ti spominjes borce i SDA ...sram da vas bude. Poslije Bakira pitanje je sta ce biti sa Bosnjacima i Bosnom
Je li sramota kakve laži širiš?
SDA budaletino, gdje u BiH ima da SDA vlada a da je narodu dobro ? Srami se prezimena koje nosis
Ima u Bužimu, Tešnju, Konjicu, Visokom i itd.
R. Izet Nanić je ponos Bosne i Hercegovine. Ne kvari ugled oca kojeg je imao i ostao u našim srcima. Sin si časnog čovjeka i časnog vojnika. Zar misliš da bi tvoj otac Izet nijemo gledao na sve afera koje se vezuju za SDA a kojoj ti pripada? Ne kvari ugled loce od koje si. Ne prodaj se.
Pa kako to FGR komunjarice? SDA je lopovska a sin rahmetli Izeta je u SDA, majke Srebrenice se sastaju u SDA, Atif Dudaković se druži sa SDAovcima, Naser govori da se treba glasati za SDA, Sefer koalira sa SDA, tešanjski heroj Šemso je u SDA. Jesi li ikada razmislio da možda SDA nije toliko zlo kakvom je vi predstavljate.
Pa svi oni su u SDA zbog svojih licnih koristi i nista vise
Pomislih da Mersudin možda nešto ne dođe Izetu, pa ajde da guglam i ispostavlja se da se Mersudinov otac zove - Sejfullah. Volio bi da nisam guglao
Zašto je problem što mu je otac Sejfullah?
Tralalalala