Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Marfijevih izjava mi nemamo nista! Vrlo dobro znamo snagu i uticaj njegove zemlje kada neto hoce uraditi, tj. kada imaju interes da to urade. Kada nemaju, onda daju ovakve bezlicne izjave. Ljude Bosnjake u RSu privode na saslusanja zbog navodnog govora mrznje, Pored Dodikovih izjava koje ostaju ne taknute. ...
Amerikanci i ne trebaju vise raditi. kakva bi mi to zemlja bila? Bosnjaci u oba entitetima su nasa odgovornost a isto tako i nasa drzava. Mi moramo da se potrudimo za nas uspjeh.
Nastavak zamajavanja Bosnjaka, to mi svi vidimo, fale Tro(bo)jku, a znaju da su upleteni u teski kriminal jer su im obecali poklanjanje nasih resursa i zagadjivanje prirode. SAD jesu mocne, ali Palmer je davno priznao da nece slati svoju konjicu da nam prave gradjansku drzavu, braco, sve je na nama, stranci nam nanose samo stetu, zajedno sa svojim Dodikom i Covicem
A sta ako americki interesi u jednom trenutku nisu interesi ni jednog naroda u BiH? Hocemo li svi na crnu listu ili sta se onda desi ako amer hoce nesto a nitko od nas to ne da? Ulazi visoki predstavnik na scenu i daje amerima sta im treba? Vidim hvale se mehanizmima pa me zanima bi li narod cijeli bio kaznjen za neposluh, npr odluce kopati litij a mi to necemo ni srbi ni hrvati ni bosnjaci a amer kaze hoces i moras.
arod mozda nece ali politicari hoce
Mlaticemo praznu pricu i usput prodati aerodrom . I zato hoce i da smene najuspjesnikeg direktora aerodroma jer lik uporno dize aerodromu cijenu a njima to ne odgovara . Bravo nipovci dovedite nesposobne i sve prodajte
Sve se zna apsulutno sve ,pa zasto ih ne poskidate kada vidite sta se desava nego uvjek zabrinuti ko kakve tetkice .
Kako sad to, "...te da se "djelomino slae" da se originalni razlog stavljana na listu, navodna pomo osumnjienim za ratne zloine, vie ne odnosi na ovu stranku...."?
Jako licemerne izjave americkog ambasadora. Svesrpski sabor je organizovan da se ucvrsti zajednistvo jednog naroda. Srbi postuju medjunarodno pravo.
Dodik vam smeta jer zajedno sa Vucice radi na jedinstvu srpskog naroda.
Da postuje Dejtonski sporazum ne bi imao takve izjave. Morace malo da obnovi gradivo.
Jasno je svima da su Srbija i Srpska trn u oku celom regionu.
Ne razumem zasto im smeta jedninstvo srpskog naroda.
Navedene u apsiti
Covic je odavno trebao biti u zatvoru zbog ratnih zlocina I kriminala
Jebes zemlju gdje ambasadori se brinu o njoj.
Pa vi ste instalirali trojkase i zastitili preko Smita ovica a pogazili volju Bosnjaka i sad vam kao smeta
Gdje ste god uvodili Ameriku demokratiju ta je drava nagrebusila!
Sva trojica , a i Bakir sa njima ....sve su to vasi pijuni koji rade sta vi hocete .
Njabolji americki ambasador do sada