Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNACI DA VUCIC BRZO PREBACUJE MIGRANTE IZ SRBIJE KA BIH I UBACUJE IH U BIH DA NE BI ISLI U MADJARSKU, A ZA UZVRAT, ORBAN SRBIJI OBEZBJEDJUJE LOVU IZ EU FONDOVA!
I wonder why so few people know the word Loxism? Everybody know the word antisemitism and hollywoodcaustdenier… Time to SEPARATE SYNAGOGUE and STATE https://twitter.com/Palsvig/status/1776526343754174478
Mislite Srbija ih salje ovamo...
rad ovi mi gubi izgled po austrji i njemackoj! za nji du poslje svi muslimani krivi svi migranti krivi! vec sad 67% kriminalaca nema njemacki pasos
Treba im pomoći da se domognu Njemačke
Ovo je kriminalna vlast dopustila. Ovi migranti daju pare velike da ih se preveze ovamo a ko uzima te pare? Pa vlast
Konkanoviću, zašto ne pokreneš ovo pitanje MZ i EU? Srbi migrante busevima i kombijima prebacuju u BiH, a Hr ih vraća isto u BiH? Dokle više? Žao mi je ljudi, naravno, ali zašto se uvijek lomi preko naših leđa?
Nisu vam smetali 93 po srednjoj Bosni,Zenici itd Eto vam sada braće i nosite se s njima
Ne zanima njih bosna vec njemacka. Tamo kad dodju sav zivot im je rijesen. Smjestaj besplatan, kursevi besplatni,zdravstveno besplatno, javni prevoz placen i 590 eur na karticu mjesecno po osobi.
I wonder who is behind the illegal mass immigration into the US and Europe? https://twitter.com/Palsvig/status/1765844152321798543
https://twitter.com/snaptwiceontw/status/1765998451601625310/photo/1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne bježe oni već ih na regularan naćin prebacite preko hidroelektrane M.Zvornik Srbija Zvornik BIH hodaju u koloni kao da su neki puk vojske
Eto radne snage
Samo vi njima davajte i pomagajte!
Treba biti precizan. Migranti na kraju završavaju u Federaciji, uglavnom u USK. Dodik im ne dozvoljava da se zadržavaju u RS.
Pise se polahko,a ne polako
Primite svoju braču kao svoje rođene.
Primi ih sestra tvoja
Znaju i oni gdje je bolje, ko ovi nasi domaci negatori Bosne, puna im usta Zrbije, a nece tamo odu i da zive, vec se drze Sarajeva ili puno im srce Moskve, a guJica na Zapadu ;)
^Postali ste odavno Ciganija i Tajland u Evropi zbog prostitucije i svega. Vi nas ne mozete uvrijediti.😀