Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi je Fatmir Alispahić upozoravao na ove kriminalce (braća u vjeri), ubiše Jasmina Berovića na Ilidzi i nikom ništa dok IZ šalje 5 hodza na dzenazu nepoznatom migrantu, nisi ni znali koje je vjere bio, to je ta mafija, a merhamet uzimao masne pare da ih hrani.....
Sreca nije im cilj da ovdje ostanu. I oni kad vide gdje su dosli, kupe se sto prije pa kroz sumu prema EU.
Zašto se potencijalnim ubicama i silovateljima dopušta slobodno kretanje kroz grad?
Zasto nije pojasnjeno, kako, zasto i na koji nacin se zloupotrebljavava azil? Ebg, nismo svi upuceni.
Daju izjavu da ce zatraziti azil u BiH. Na osnovu te izjave dobijaju potvrdu koja na odredjeni rok legalizuje njihov boravak. A oni umjesto da stvarno traze azil gledaju kako da se prebace u EU.
Kada se Evropa kao i Bosna prenapuni ovom slabo obrazovanom, iscrpljenom, napacenom sirotinjom sta slijedi? Procvat? Rat? Nesto trece? Ko siri ratove, bijedu, sva ljudsska prava tamo kod njih, a podrzava, stiti, finansira njihov dolazak i prava ovdje kod nas? Zasto?
Lijepa hrvatska policija.
EU ce nama dati obečanje da cemo dobitii prijedlog za uslovni kandidatski status, al da prvo primimo 3 miliona izbjeglica iz Azije i Afrike i to iskljucivo u Kantone gdje vladaju SDA, 5-torke, 6-torke i 12-torke i da se nebi uznemirili majorizirani i gradjani RS-a