Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože baci ciglu i budi precizan, dokle više, pa jbm ima li ijedan političar kome je stalo do ove BiH .Svi nas karaju pa i ovi migranti.
Ma duvaj mi bong mali
Opće neznaš dali pripadam jednom, drugom, trecem ili ostalim narodima BiH.Normalnim nije bitno koje Ime neki Politicar nosi samo da je realan e to vidiš u BiH toga nema.
Svim djevojkama i ženama preporučujem da kupe suzavac, ne trebate ga ni prijavljivati policiji jer ste oslobođeni toga, a u ovakvim situacijama može biti jako koristan. Skupocjene stvari sakrijte, nek telefon nije na izvolite, ako vam se neko priblizi ciljajte u oci i ne stedite :)
@blackout26 kakav suzabac? Pistolje im kupiti svima i to iz opstinskog budzeta. Kad izadju da isgledaju ko special forces.
@vlado120, 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako bi ih upratio sa bejezbolkom....ehh gdje su stara vremena kad se ovako nesto ne bi desavalo...jalija, bagra, klosari bi to satrali
Zovi Trumpu da pravi zid! Reci mu da ce svi u 'Meriku!
JA nisam obavezan da se brinem o njima niti da se brinem o svojoj sigurnosti, nego plaćam PDV i razne poreze da bi bio siguran u svojoj državi. Ukoliko mi se nešta desi tužit ću državu za nastalu štetu jer nije adekvatno reagovala. Kao što neko reče: država nas tjera da se prilagođavamo migrantima time što ćemo kupovati suzavac, čuvati se, braniti, a to nije naša obaveza nego obaveza države. Ovdje se na problem reaguje, ali se ne rješava
A gdje spavaju migranti u Tuzli? Zasto ne odete da vidite na BETONU!!!!! Kako smo brzo zaboravili sta se nama desavalo prije 20 i vise godina, kada smo samo gledali da odemo iz ove zemlje a to i danas vecina cini. Sad vam krivi migranti. Bihacu i cijelom Unsko sanskom kantonu KAPA DO PODA, kako je njima pa se ne zale .Hvala im sto postoje!
pa onda se nadje neko ko ih zali, i ko ih poredi sa nasim izbjeglicama! bezobrazni arapi, koji bi samo na socijalu, da ih neko izdrzava, a oni da nosaju smrtphone i leze u hladu!
Mogu mi ukrasti samo kredit.
Dvije im glave otvoris beZ razloga, pobjegne ih 800 iz mahale :D
policija da ih polomi i skloni s ulice..dok nije skroz kasno...šta će oni po ulicama bilo kog grada?raspali u imigr.centar i čekaj papaire za njemačku stoko....
Nikad nebi bio protiv nekoga ali pitam vas ko da odlucuje koliko da dolaze ? Zamislite vec danas u njemackoj odete negdje na opstinu ili na druge javne saltere i samo vaki ili njihova djeca od vama da odkucuju?? Njemacka je zasrala sve ovo
Islamska zajednica, SDA, svi mudro sute, dok se sve vise "brace" akumulira u zemlji. Neko sa bosnjacke strane ocito racuna na ove buduce alijine bojovnike hehe
Istjerati migrante napolje podhitno. Ovo vise njje normalno. Ako se nece normalno ponasati onda ne trebaju biti ovdje nikako
Da moju kcerku uprati i nesto joj uradi ja bi bio gori nego Taken. Isao bi redom i trazio sve sto je tamne puti. Odsjecao bi ruke i noge unakrsno. Nebitno jel migrant maca ili cuko.
Nevjerovatno kakva histerija se stvaraju protiv ovih ljudi, a sve sa ciljem da bi se opravdalo kasnije lose postupanje prema njima.
Tipicno za nas, cijela ova situacija sa migrantima shvata se nedovoljno ozbiljno, pomalo sharlatanski, gurajuci glavu u pijesak. Ne ocekujmo da ce priliv novih migranata presahnuti. Naprotiv, slijedi samo brojnije i haoticnije, 'klimatske migracije' su nova kategorija nad kojom se trebamo zamisliti. Problem ce izmaci kontroli, izazvati anarhiju i baciti ionako ranjivu drzavu na koljena. Sto prije to shvatimo - manje glavobolje.
Sve koji ne dolaze iz ratom zahvaćenih zemalja odmah na avion i deportacija po kratkom postupku nazad odakle su dosli o njihovom trošku.To je jedini način da se zaustavi kretanje na ovoj takozvanoj ruti, ti migranti imaju info gdje mogu prolaziti i koriste to tamo, gdje ne mogu zaobilaze u širokom luku primjer je Mađarska.