Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi omoguciti ukoliko migrant napadne policajca da ga ovaj moze roknut na licu mjesta bez da ga na bilo koji nacin krivicno gone.
@pikolo Ubiti je lako, treba živjeti sa tim 😉
@admin braća po čemu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka mi neko objasni, zar ih nije lakše potrpati u avion i vratiti u njihove zemlje? Onaj koji je iz Sirije, neće sebi paliti dokumente. Kakva je ovo tolerancija, ljudi ni papira ni ičega? Ja da sad odem za Njemačku na 100 punktova bi me zaustavili. Što se njima pušta?
@šefica pa oni koriste rupu u zakonu jer ti ilegalan prelazak granice garantuje osnovna ljudska prava na evropskom tlu. za ilegalni prelazak granice treba uvesti smrtnu kaznu i samo tako se problem migracija može rješiti.
Deport svima koji prave problemd
I treba kad ste na početku ispali glupi sad neka vas prcaju migranti.
Pusti identitet uvijek u pritvor i otiske prstiju, oni ne lazu. Ja svakako ne vidim smisao nasilnog zadrzavanja migranata u BiH, oni su dosli u BiH vecinom iz Grcke znaci EU i zele u EU. Treba im to olaksati i dopustiti. Nismo mi krivi sto EU nije u stanju da cuva svoje granice, a nama Srbija migrante propusta.
Ma ja bolan nek nas karaju migranti a Slucajevi X nek hapse djecu sa travom i pivom i lupaju kazne od 500 maraka. Bravo banana drzavo
Recept Madjara, Poljaka, Ceha i sredjen problem. Onda zaobilaze drzavu u sirokom luku. :) Na nekoliko njih oprobas recept, izbroje sve zvijezde na nebesima, proslijede se dozivljaji drugima i novih nece biti. Orban car. Ovde nema ni 2% pravih izbjeglica iz Sirije npr. Sve ostalo je stoka zeljna EU socijale i prodavanja zjala.
Zar se ne mogu deportovati osobe koje naprave problem?
Zaustavljati i udarati im tetovirane barkodove na čelo ako nemaju dokumente
Imigrant=jebosrb hahahah
Sad će se poturice zadeverat oko braće po vjeri koji će polako da se namnože pa će da se prime ko pelceri. Za koje desetljeće bit će ih toliko da će tražiti i oni svoj dio naše nam drage Bosne (23%). Šćerat će ih arapska bratija na 15% kao što su im uzeli i Ilidžu pa se arapluk tu sad širi.
@SonOfaGun cuj arapluk, pa nije epidemija
Zahvalimo se na ovome kvazi ljevicarima odnosno evropskok soroscadi koja ne umiju da se nose sa gov nima koja su sami izasr ali
@SejdoBrabonjak Od kad su Snsd, hdz i SDA ljevičari?
ovi migranti rade sta hoce u 100x razvijenijim i sigurnijem drzavama od takozvane BiH - mogu misliti sta ce tek ovdje raditi..
Narode motke u ruke i udri bagru
Migranti su svjesni da je naša policija preblaga. Zato treba donijeti poseban pravilnik i ovlaštenja policijskim službenicima prema migrantina. Ne želimo ih u našim zatvorima, nek ih hrani EU, to treba mlatit odmah pri dizanju tona, bježali bi odavde ko zečevi.
Samo ih pokupite i Bakiru pred vrata istovarite. On nije nista ucinio da se sprijeci kriza a sada jos uzima i pare po osnovu njih. Davno isplanirano kad jos ni jednog migranta nije bilo u BiH.
Zalite se BG i Kurcicu sto ih uvozi i salje ovamo.Sve se to sa dobrom racunicom radi.