Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako novi stižu stalno i odakle, samo mi to objasnite?!?!?!?
iz srbije preko drine pitaj vucka
I što mi je još jače, "zbog pandemije" zabranjeno slobodno kretanje. Znači kad nema pandemije mogu se šepurit laganini.
Pa jel im u suštini nije i dosada to bilo zabranjeno? Sto ih ne trpaju u zatvore dok im se ne riješi status? Pa bi karinu posle toga dolazili ili prolazili ovuda.
SDA ih štiti, kako vam nije jasno. Fahru i Juska koriste da to sakriju! Dolaze novi i to preko Tuzle pravo u Sarajevo! Otvorit će u Sarajevu nove centre! Poslije korone, eto na ulicama novih prosjaka, dilera i kriminalaca.
Kako ce sad doktori na bankomat po 💵💴💶😂😂😂
Po Tuzli se opet slobodno šetaju. Ulaze u stambene zgrade, moraju se oko kolica od binga (unutra bude ona marka) i tako... Sve bez maski, rukavica i ko zna odakle je to došlo. A ja mjesec dana s djecom sjedim kod kuće. Lijepa moja Bosno... Šta reći, a ne opsovati?!
Pravo je pitanje zašto neko ko je ilegalno ušao u zemlju mimi svih granica i ne posjeduje dokumente uopšte imao slobodu kretanja.
Nakon sto ja sjedim mjesec dana kuci
Gdje Mektic da uzima sebi zabiljeske iz Fahrinog rada.
Bitno je svoj narod zatvoriti 😂
Pa sta je onda sa ovolikim brojem migranata na Alipasinu, mogu misliti kako je negdje drugo..
Kako kaznit ih...Nikako...
Ma migranti su ok, sta fali - nek' smo mi djecu zatvorili, tu se krije prava opasnost!
Ali jos uvijek mogu masovno ulaziti?