Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je ko je cijeli dan vani (poso ili aktivnosti) ujutro ti se jaja smrznu,pa popodne oznoje,onda se opet smrznu nako oznojena.Ostalo sve super ovakvo vrijeme je TOP jedino mi zao skijasa koji kupuju opremu cijeli godinu pa nece bas moc jos da je pokazuju
Andrew Ross Sorkin- Voditelj panela na WEF-u... Bogati će nastaviti putovati, dok bi siromašni mogli biti prisiljeni koristiti kacige za virtualnu stvarnost kako bi s kauča otkrivali ista mjesta.
Terorizam u Gazi je iskorenjen. Upravo se iskorenjuje terorizam u Libanu. Iran je sledeći. Iskorenjivanje terorizma, nažalost, nosi i žrtve i štetu i ja sam zahvalan Izraelu i IDF-u što se ne štede na braniku Čovečanstva. Izrael - izabrani narod Božiji. Hrabrost, čast, pravda, sećanje.
da hoce proci vise, k'o da se nismo dovoljno na ljeto kuhali .....
Vidiš da većina ne voli ni zimu ni snijeg a najgore što ga nema ni na planinama što opet mnogi blagosiljuju a kada opet na ljeto ne bude vode plakat ćemo mi i za kišom i za snijegom
Sve je bolje od onog u julu i augustu +40C od cega sam PTSP dobio pa i sad klimu u autu palim
ma neka nama sunca
Jest lijepo vrijeme,ali pune ambulante,u dijeta mi pola razreda ima anginu,penciline prima.Virusi haraju na zalost.
Nema kupanja dok mjesec ima slovo r u imenu.
Jucer je prelijepo vrijeme bilo na Bjelasnici. Setnja kroz sumu mi je bas godila.
Nije ovo nikakvo tzv. miholjsko ljeto nego lijepo i suncano vrijeme u jesen
To je bukvalno definicija miholjskog ljeta
Naziv miholjsko ljeto potice od Svetog Mihaila, čiji se praznik po starom kalendaru slavio oko 12. oktobra, pa je tako taj sunčan i prijatan period dobio ime miholjsko leto. Zivot nije binarna jedinica da se svede na 1 i 0, na da i ne, nije sve crno i bijelo ima i drugih nijansi. Bices sretniji ako to shvatis.
Hvala Bogu, konacno jedan normalan clanak o vremenskoj prognozi. Inace ovo okarakterisu kao klimatsko zatoljenje... A i ako ima ucestalih vremenskih nepogoda, to bam je samo vjestacka modifikacija vremena. Naucni radovi o tome postoje, ko trazi to zna... Njihov cilj nije "spasiti klimu", već spasiti svoje privilegije. To treba znati..
Ne mozes to objasniti ljudima odmah te proglase teoreticarem zavhera.
Ljudi nesto mi nije dobro Ima li Malinha Haparata?
Bablje ljeto, ne priznajemo nazive svetaca
gooUser1663758228, sto se odma palis, pa moze se zvati i Mujino i Stipino ljeto, kakve veze ima...
Ne znam ja nista, tako mi je receno da pise u jednoj knjizi